Blanchidlo komentáře u knih
Na rozdíl od obou předchozích je tento díl melancholičtější a vůbec, ale vůbec se mi nelíbil její závěr.
Úžasná kniha, ke které se ráda vracím. Člověk se při jejím čtení musí pořád usmívat a výsledkem je zahnání případných chmur a touha jít hned něco pěstovat :)
Já mám obě knihy od Terezy Salte ráda, obě se mi dobře čtou, líbí se mi styl, kterým jsou napsané. Přesto mám Šlehačková oblaka o kousek radši :)
Mám knihy s Artemisem moc ráda, čtou se v podstatě jedním dechem.
Knihy s Artemisem mě nesmírně baví, těžko se od nich dá odtrhnout.
Děj mi tak trochu připomínal Zákeřnou ebolu. Bohužel autor nedokázal využít toho, jak skvěle gradoval děj. Vlastně jsem ani nestihla postřehnout, že došlo k rozuzlení a byla jsem víc než zklamaná, že někdo takto dokáže promrhat potenciál a pokazit konec jinak skvělého příběhu. Nicméně když pominu ten tristní konec, tak se kniha četla výborně, byla napínavá a dobře napsaná.
Asi jsem od knihy čekala něco jiného. Zvládla jsem to do půlky, pak jsem to jen proskákala. Informace sice zajímavé, leč shrnutelného do 20 stran. Přemíra příkladů z praxe (zoufalý pacient - zázračná pomoc), opakování informací, zdůrazňování, jak nás mikrobiom ovlivňuje víc, než jsme si mysleli. Ale těch skutečně hodnotných informací, aby člověk ve 200 stranách textu hledal lupou.
Oddechovka sestávající z příběhů na cca 40 stran, značka ideál :) příjemné čtení.
Když potřebujete žensky dobít baterky, je to ideální kniha, ráda se k ní vracím :)
Rozhodně knize nechybí napětí, leč závěr mi vůbec nezapadal do stylu celé knihy. Nečetlo se špatně, naopak, kniha se četla sama, ale jednou stačilo.
Nebylo to špatné, jen chvílemi melancholické jako sám inspektor. Nicméně závěr byl strhující.
Trošku se mi pletla jména, ale jinak byla knížka napínavá a dobře se četla, doporučuji!
Zvláštní kniha. Nejvíce mě asi oslovilo Děvčátko se sirkami, bylo nejlépe napsané. Další 3 případy už mě tolik nezaujaly, ačkoli jde o zajímavé téma.