Blanka586 komentáře u knih
Vážné téma - znásilnění nezletilé dívky, nevěra její matky a vražda. Chvíli mi trvalo, než jsem se do příběhu dostala a konec překvapil. Za mě to nebyla nejlepší kniha od této autorky, čekala jsem víc a chvílemi zbytečné rozvláčné...útěk na konci mi připadal zbytečně rušivý v celkovém příběhu.
Celkem čtivý příběh, čekala jsem asi trochu víc...konec nebyl špatný, jinak celkem průměrná detektivka.
Karin Krajčo Babinskou nám moc ráda. Její předchozí knihy mě nadchly a byly perfektní. Kniha Čarodějky mě nějak nemohla vtáhnout do děje a ztrácela jsem se přeskakováním v čase. Za mě trochu zklamání. Čekala jsem víc.
Kniha mě občas moc nebavila, zdálo se mi zbytečně složité, moc postav, některé pasáže byly naopak napínavé a konec dobrý.
Napínavý a čtivý příběh. Povedená knížka od mé oblíbené autorky. Sice občas se mi zdálo trochu nereálné, ale dobře napsané.
Knížka se mi moc líbila, četla se hezky a bylo to takové pohlazení po duši. K tomu přijemná atmosféra krásné Itálie...každý by si přál mít tak idylickou rodinu, ale věřím, že Italové to tak mají a rodina je pro ně to nejdůležitější. Příjemné oddechové čtení.
Perfektní, napínavé, čtivé. Nemohla jsem se odtrhnout. Zatím nejlepší knížka od této autorky.
Asi zatím nejlepší knížka od tohoto autora. Napínavé, čtivé, přečetla jsem za 2 dny. Doporučuji.
Knížka se četla dobře a bylo to velice zajímavé téma. Překvapilo mě, že ten, kdo se tváří jako nejvíc nevinný, je vlastně zločinec, manipuluje s lidmi a je schopný zabíjet. Pozor na to, pravda je někdy úplně jiná.
Autora Goffu jsem objevila nedávno a zatím jsem přečetla 3 díly. Čte se velice příjemně, příběhy jsou napínavé a blízké nám díky českému prostředí. Miko Syrový je sympaťák.
Roberta Brynzdu mám ráda. Píše perfektně. Tato knížka se mi zdála méně čtivá, příběh se táhl a žadné velké napětí. Až konec nabíral spád. Předchozí knížky se mi líbily víc.
Perfektní! Od začátku do konce napínavé, perfektně napsané, jsem nadšená, že jsem objevila skvělou autorku a těším se na další díly!
Knížka se mi ze začátku zdála rozvláčná, děj se táhl a moc mě to nebavilo. Nerada to vzdávám, dala jsem tomu šanci. A pak se osudy začaly rozvíjet a mě to začalo bavit a byla jsem zvědavá, jak to dopadne. Dobrý psychologický román.
Jodi Picoultovou mám moc ráda. Velice poutavě napsaná knížka, do detailu popsané téma Aspergerova syndromu chlapce, který ovlivňuje život celé rodiny. Nemohla jsem se odtrhnout, dokud jsem nedočetla do konce...
Kniha se mi moc líbila a četla jsem ji jedním dechem. Jodi Picoultová je vynikající, mám ji moc ráda. Nádherný, čtivý příběh zasazený do prostředí farmy, ze života Amišů, právnického prostředí, plný emocí...vřele doporučuji.
Kniha se mi moc libila. Mladý autor - skvělý. Zpracoval nelehká témata velice citlivě a přesně. Fakt dobrý.
Shari Lapena je má oblíbená autorka. Hodně napínavá knížka, četla se dobře a najednou nastal obrat konec byl překvapivý. Z 9leté holky se vyklube manipulator se zvlastnimi sklony a pak se celý příběh stavalzvlastni a nezajímavý.
Kniha se mi moc líbila. Bavila mě, všichni jsme prožili dobu covidovou, nádherná příroda Galapág a potom ten zvrat, to jsem opravdu nečekala. Bylo to hodně zajímavé.
Moc krásná kniha, četla jsem jedním dechem. Život vlků je moc zajímavý a obdivuhodný. Jodi je perfektní spisovatelka. Mám ji moc ráda. V knize se prolínají vztahy ve vlčí smečce i v té lidské. Lidské vztahy v rodině jsou často komplikované událostmi, které se stanou, ale když nakonec dojde ke smíření, i když je to někdy těžké, všichni tím jen získají. Zpátky rodinu a nejsou už sami...