Blanka586 komentáře u knih
Jedním slovem SKVĚLÉ!
Napínavé, perfektně vymyšlené téma, čtivé, Kristýna Trpkova je vynikající!
Kristýna Trpková - perfektní. Moc se mi to líbilo. Čtivé, napínavé, knížka měla všechno!
Knihu Stvůra jsem přečetla jedním dechem. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Velice dobře napsaná, napínavá a přitom velice čtivá. Vraha jsem odhalila už asi v polovině knihy. Došlo mi, že to nemůže být nikdo jiný. Knihu vřele doporučuji.
Kniha se moc hezky četla. Překvapivý konec. Kyu jsem obdivovala, jak všechno zvládala. Moc se mi to líbilo.
Frankc Thilliez je můj oblíbený autor. Je hodně složitý. Perfektně propracovaný příběh s nečekaným koncem. A jaký byl vlastně konec?
Lisu Regan mám moc ráda. Její knihy jsou perfektní detektivky a opět nezklamala. Kniha se dobře četla a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Vřele doporučuji.
Vynikající knížka od Aleny Mornštajnové. Citlivě zpracované téma, plné emocí a smutku. Obdivuji autorku, jak to dokázala napsat. Jak vše vyplouvalo postupně na povrch a napínavý závěr.
Kniha byla složitě napsaná, příběhy se prolínaly a v ději jsem se trochu ztrácela
Ale závěr napínavý.
Nejprve to na mě působilo jako pohlazení po duši. Knížka se krásně četla. Příjemné čtení. Potom byla dokonce i napínavá. Moc hezká knížka.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Mám tuto autorku moc ráda. Byl to hodně smutný příběh s dobrým koncem. Člověk si pak váží všeho, co má....
Markéta Harasimová píše skvěle. Téma domácího násilí bylo otřesné. Sama jsem něco podobného prožila. Bylo těžké o tom číst, hodně emotivní. Pak je potřeba najít v sobě sílu to změnit a žít dál.
Spisovatelku Markétu Harasimovou mám moc ráda. Knihu jsem četla jedním dechem, i když téma bylo otřesné. Není to moc odpočinková kniha, ale i to se asi v životě děje.
(SPOILER) Je to moje první kniha od tohoto autora. Knihou jsem se protrápila. Dočetla jsem ji do konce, ale příběh se táhl a pořád jsem čekala, že to bude napínavé, ale nestalo se tak. Kniha mě nezaujala.
Kniha se jeví jako obyčejný příběh obyčejné rodiny. Připadalo mi, jako bych četla o sobě a svém dětství. Moji rodiče bohužel celý život protězovali moji sestru. Nevím, co jsem dělala špatně, dobře jsem se učila, zpívala ve sboru, tančila a hrála na klavír. Přesto mě moje matka neustále kritizovala a trestala. Vím, jak je to zoufalé. Zoufalá byla i Bára. Konec knihy byl šokující. Je mi to moc líto.