bohejsova komentáře u knih
neskutečně silný příběh, kniha se dobře četla a bylo těžký přestat číst, doporučujii!!
Další krásný a dojemný příběh od autorky, plný smutku, utrpení a lásky od kterého jsem se pořádně nemohla odtrhnout a kdybych mohla, tak bych knihu přečetla jedním dechem. Jen je škoda, že kniha dál nepokračuje a má otevřený konec jako kdyby měl přijít druhý díl nebo ještě jedna kapitola, ale už nepřijde. Všem velice knihu doporučuji!!!!
Knihu jsem četla kvůli maturitní četbě, zaujala mě její děj i autorka už když jsme dílo probírali. Kniha je sice dlouhá, ale za to krásná, nečetla jsem ji naráz, musela jsem si dát delší pauzu, protože některé kapitoly byli moc zdlouhavé a už jsem se těšila až kapitola skončí, ale jsem moc ráda za to, že jsem ji dočetla. Určitě knihu doporučuji, ale jako maturitní četbu jen těm kteří rádi čtou.
Krásný příběh, kniha čtena kvůli maturitní četbě. Tuto knihu stojí za to, si přečíst.
Toto byla první kniha z povinné četby 20. století, která se mi dobře četla a zalíbil se mi její děj, jedinou výtku ke knize kterou mám je její konec, prostě tohle jsem vážně nečekala a upřímně to mělo blbý konec....Myslím to tak, že to prostě najednou bylo BUM a byl KONEC, kdyby tam byla nějaká zápletka, ale ono ne...
Tuto knihu jsem měla v povinné četbě, ale vždycky mě lákalo si ji přečíst, ale byla jsem z ní dost zklamaná.... Kniha pro mě byla často matoucí a nepochopitelná a taky jsem čekala něco od knihy víc, když o ní lidi často "básní".
Ještě než jsem si přečetla knihu jsem viděla film a musím říct, že oboje má něco do sebe. Kniha se mi strašně líbila, miluju fantasy a tohle prostě je úplně něco jiného... Kerstin to napsala velice dobře, strašně dobře se to četlo, já nikdy nic moc dobrovolně nečetla a když jsem viděla počet stran, tak mě to docela i děsilo, ale jsem strašně šťastná, že jsem si ji mohla přečíst. Doporučuji všem kteří milují fantasy, ale i těm, který nějak nikdy fantasy nelákalo, protože tohle ocenili i lidé kolem mě, kteří fantasy moc v lásce nemají.
Tuto knihu jsem někdy v 6. nebo 7. třídě, četla z povinnosti, přečíst si nějakou povinnou četbu, ale tohle jsem nečekala. Kniha byla silná, ale moc se mi líbila, rychle se četla a u konce byla strašně dojemná až jsem u ní brečela...
Od knihy jsem od začátku nevěděla co očekávat, několik lidí mi jí doporučilo, ale nevěděla jsem jaké téma má ani jsem nečetla její anotaci a proto mě asi i kniha víc překvapila. Za mě je to krásná kniha kde se setkáváme s dvěma milostnými linkami jednu z přítomnosti a druhou z minulosti, přičemž jsou obě komplikované a dost vášnivé. Jak jsem četla tady komentáře pod knihou, pro spoustu lidí byla kniha předvídatelná, pro mě rozhodně ne celá, ano samozřejmě jsem tušila jak dopadne konec, ale to jak se bude celý děj vyvíjet to jsem doopravdy nečekala. Upřímně mohu knihu velice doporučit a teď se můžu jenom těšit na další knihy od Colleen Hoover.
Knihu jsem četla kvůli maturitní četbě, takže bych se k ní normálně nedostala. Je to krátká novela, která se dobře čte. Jako maturitní četba dobrá
Kniha se mi líbila stejně jako její předešlí díl "Rudá jako rubín". Knihy od Kerstin se strašně rychle a dobře čtou. Strašně se mi líbí její fantasie, kterou ukazuje v jejich knihách.... Při čtení jsem měla často chuť Gideonovi jednu natáhnout, ale i tak se mi strašně líbil jako hlavní postava....Vztah mezi Gwen a Gideonem, nemohla jsem se pokaždý dočkat jejich další společné chvíle....Moc se mi líbí, že Kerstin zavede diváka i do dalšího dílu hádankami.
(SPOILER) Moje první kniha od Colleen, kterou jsem si přečetla. Četla se dobře a rychle. Příběh mě zaujal... Líbily se mi dopisy, které Kenna psala a my si je mohli přečíst s ní, Kennina těžká část života kdy ji každý odsuzoval za to co udělala, ale nikdo si ji nikdy doopravdy nevyslechl a neuvědomil si, že je úplně jiná než si všichni myslí dokud ji nepozná Ledger a nevysvobodí jí od předsudků a pocitu viny. Knihu mohu jedině doporučit!!!
Jedno ze zábavnějších děl, které se objevuje v seznamech maturitní četby, které je dokonce krátké a jednoduché na čtení.
Knihu jsem četla jako maturitní četbu, normálně bych se k ní nedostala. Kniha byla krátká a dobře se četla.
(SPOILER) Woowww!! Celá tahle série neměla chybu! Stejně jako u předchozích tří dílů, jsem se nedokázala odtrhnout od knihy a přesto, že je to nejtlustší kniha ze série (a také největší bichle, kterou jsem kdy četla), tak jsem do dvou dnů měla přečtenou. Strašně mě zajímalo co se stane za zvrat, když začátek byl takový sluníčkový (což sama Stella podotkla), a můžu jen říct, že to jsem fakt nečekala! Celou dobu jsem si lámala hlavu, co má furt Christian s tím prstenem! A hlavně kdo je Stellin stalker a moje tipy v tom kdo by to mohl být, byly špatné a proto to bylo pro mě ještě větší překvapení!
Sérii doporučuji všemi deseti!!
Upřímně? Tohle jsem nečekala! Vážně, já nikdy neslyšela žádné podrobnosti o této sérii a ani jsem si nečetla anotaci..., takže jsem si myslela, že hlavní postavy prvního dílu, budou nadále hlavními postavami i těch dalších, ale omyl! (A to jsem si celou dobu říkala, "sakra, vždyť ten první díl skončil, tak, že už snad na to pokračování nejde udělat, jak je možné že, jsou ještě další TŘI KNIHY?", po přečtení prvních řádků, této knihy, jsem dostala odpověď!)
Stejně jako první kniha se mi i tato druhá moc líbila a nemohla jsem od ní odtrhnout, přečetla jsem ji asi za dva dny a hned jsem se musela vrhnout na další díl. Doporučuji!!
Kniha se snadno a rychle četla. Moc mě bavila a těším se až si přečtu další díly, (ale nevím co se ještě může dít v dalších třech knihách, nemyslím to ve špatným smyslu), tak se nechám překvapit.
Doporučuji!!!
Update: Hahhh, už jsem pochopila, jak série pokračuje!! A miluju to!!!
Kniha mě velice zaujala už jenom svojí obálkou. Příběh mezi Summer a Aidenem mě moc bavil, až tak že jsem se nemohla pořádně od knihy odtrhnout. Nebyla stránka kterou bych nehltala. Knihu velice doporučuji!!!
Normálně bych si knihu nepřečetla, ale jako knížka k maturitní četbě určitě dobrá. Dá se o ní dobře mluvit, je krátká a rychle se čte.