Booky84 komentáře u knih
Nádherná publikace - oceňuji, že je to opravdu výběr děl a líbí se mi popisky k jednotlivým dílům - Francisco Goya a Hieronymus Bosch prostě top.
Cestovat se dá i díky této knize a s ní objevit nejen historii Řecka a jeho památky.
V době studií jsem knihu hodně využívala a moc mi pomáhala - podle toho i vypadá její hřbet a krabicový papírový obal. Teď už pouze leží v knihovně...
Zajímavá a čtivá kniha, po jejímž přečtení jsem si musela hned najít obraz, o kterém je vyprávěno.
Krásné pohádky a že je tam hodně náboženství mi vůbec nevadí, protože to tam prostě patří a čtenář s tím musí u této literatury počítat.
Krásná kniha, kde v každém příběhu člověk najde poučení či něco k zamyšlení.
Krásná pohádka, kde lidská hloupost je prostě nekonečná. Čteno jako e-kniha.
Pohodové a úsměvné fejetony ze života.
Krásná pohodová kniha s poučením, že kariéra není všechno...
Klidné a pohodové čtení na jedno odpoledne/večer. Děj neurazí a ani zvlášť nenadchne.
Kniha se zajímavou zápletkou, ale byla taková stručná a jakoby nedotažená...
Celkem čtivá kniha o autorčiných kočkách a životě s nimi. Pohodovka pro milovníky koček. V některých z popsaných příběhů se ocitl snad každý chovatel koček.
Skvělá, vtipná a čtivá kniha - nemohla jsem se odtrhnout.
Skvělé příběhy hrdinů mého dětství.
Pohodová a čtivá detektivka z anglického venkova se svéráznou hlavní hrdinkou.
Úžasná kniha - krásné příběhy propojené díky šatům. Chytlavé, vůbec jsem se nemohla odtrhnout.
Skvělý komiks, opravdu vtipné, upřímně jsem se zasmála a některé situace jsem celá já. :-)
Kniha se mi moc líbila a určitě doporučuji. Čtivá záležitost, zajímavý děj a překvapivý konec, alespoň pro mne určitě.