Booky84 Online Booky84 komentáře u knih

Prado Madrid Prado Madrid Daniela Tarabra

Nádherná publikace - oceňuji, že je to opravdu výběr děl a líbí se mi popisky k jednotlivým dílům - Francisco Goya a Hieronymus Bosch prostě top.

05.02.2022 5 z 5

Svět starého Řecka Svět starého Řecka John Boardman

Cestovat se dá i díky této knize a s ní objevit nejen historii Řecka a jeho památky.

23.01.2022 5 z 5

Nové universum - všeobecná encyklopedie A-Ž Nové universum - všeobecná encyklopedie A-Ž kolektiv autorů

V době studií jsem knihu hodně využívala a moc mi pomáhala - podle toho i vypadá její hřbet a krabicový papírový obal. Teď už pouze leží v knihovně...

23.01.2022 5 z 5

Zločin na Starém Městě pražském Zločin na Starém Městě pražském Daniela Krolupperová

Zajímavá a čtivá kniha, po jejímž přečtení jsem si musela hned najít obraz, o kterém je vyprávěno.

20.12.2021 5 z 5

Tisíc a jedna noc Tisíc a jedna noc neznámý - neuveden

Krásné pohádky a že je tam hodně náboženství mi vůbec nevadí, protože to tam prostě patří a čtenář s tím musí u této literatury počítat.

28.11.2021 5 z 5

Dějiny zemí Koruny české II. Dějiny zemí Koruny české II. Petr Čornej

Skvělá kniha, stejně jako první díl.

31.10.2021 5 z 5

Pohádky pro veliké děti Pohádky pro veliké děti Martin Fahrner

Krásná kniha, kde v každém příběhu člověk najde poučení či něco k zamyšlení.

08.06.2021 4 z 5

Císařovy nové šaty Císařovy nové šaty Hans Christian Andersen

Krásná pohádka, kde lidská hloupost je prostě nekonečná. Čteno jako e-kniha.

07.06.2021 5 z 5

Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! Renata Francová (p)

Pohodové a úsměvné fejetony ze života.

06.06.2021 4 z 5

Znám tě ze svých snů Znám tě ze svých snů Clélie Avit

Hezká kniha, lehce se četla, ale co ten konec?!

23.02.2021 4 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

Krásná pohodová kniha s poučením, že kariéra není všechno...

20.12.2020 5 z 5

Úterní ženy Úterní ženy Monika Peetz

Klidné a pohodové čtení na jedno odpoledne/večer. Děj neurazí a ani zvlášť nenadchne.

09.10.2020 3 z 5

Ženy bez slitování Ženy bez slitování Camilla Läckberg

Kniha se zajímavou zápletkou, ale byla taková stručná a jakoby nedotažená...

13.09.2020 4 z 5

Kočičí povídání aneb Jak nám kočky dovolily s nimi bydlet Kočičí povídání aneb Jak nám kočky dovolily s nimi bydlet Romana Junková

Celkem čtivá kniha o autorčiných kočkách a životě s nimi. Pohodovka pro milovníky koček. V některých z popsaných příběhů se ocitl snad každý chovatel koček.

22.08.2020 3 z 5

iPohádka iPohádka Karel Kovy Kovář (p)

Skvělá, vtipná a čtivá kniha - nemohla jsem se odtrhnout.

04.08.2020 5 z 5

Nádherné příběhy Čtyřlístku: 1987-1989 Nádherné příběhy Čtyřlístku: 1987-1989 Ljuba Štíplová

Skvělé příběhy hrdinů mého dětství.

18.01.2020 5 z 5

Agatha Raisinová a otrávený koláč Agatha Raisinová a otrávený koláč M. C. Beaton (p)

Pohodová a čtivá detektivka z anglického venkova se svéráznou hlavní hrdinkou.

22.09.2019 5 z 5

Malé černé a devět žen Malé černé a devět žen Jane L. Rosen

Úžasná kniha - krásné příběhy propojené díky šatům. Chytlavé, vůbec jsem se nemohla odtrhnout.

01.09.2019 5 z 5

Dospelosť je mýtus Dospelosť je mýtus Sarah Andersen

Skvělý komiks, opravdu vtipné, upřímně jsem se zasmála a některé situace jsem celá já. :-)

26.08.2019 5 z 5

Čas zrádců: Cambridgeská pětka Čas zrádců: Cambridgeská pětka Hannah Coler

Kniha se mi moc líbila a určitě doporučuji. Čtivá záležitost, zajímavý děj a překvapivý konec, alespoň pro mne určitě.

20.05.2019 5 z 5