bovinka komentáře u knih
Asi budu vyjjímka, ale já tuto knihu nemám ráda. Nesedla mi.
Já Babičku miluji. Ale je to i tím, že obdivuji B.N. Velmi fascinující žena. Chápu, že pro některé je toto dílo nestravitelné. Já ji neměla ráda, ze školy. Pak jsem ji v rádiu slyšela číst od Růženy Naskové a byl to pro mě zážitek. Pak jsem se na knihu vrhla a už mě nepustila
Příběhy Rychlých šípů mám nejradši. Pamatuju si, že před revolucí přišel Foglar do Jedl. úst., kde jsem byla a měl natajno besedu. Seděl před náma, vyprávěl o Ježkovi v kleci (bylo mu 83) a povídá - "chcete ukázat, jak vyndám Ježka z klece?" My, jooo. A on - "to víte, já vám to ukážu a vy pak nebudete číst moje knížky":-)))
Četla jsem na doporučení kamarádky. Byl to pro mě velký zážitek. Spolu se Zlodějkou knih hodnotím jako nejlevší knihy, které jsem v poslední době četla a které mě zasáhly a musím o nich pořád přemýšlet.
Milá vzpomínka na dobu dětství a na to, kdy mi čítávala babička
Clarková opět nezklamala. Zase jsem bez dechu šla spát.
Je mi líto, že jsem tuhle knihu neměla před maturitou. Perfektní zpracování
Skvělé povídky a jedna hooodně strašidelná.
Nejdřív jsem váhala, zda knihu číst. Ale od první chvíle, co jsem ji otevřela, jsem věděla, že to byla správná volba. Zajímavý dojemný příběh. Nadchl mě sloh a hlavně mě zaujal vypravěč příběhu. Doporučuji
Výborná dětská knížka. Myslím, že by měla znovu vyjít, aby si ji užily další děti
Přidávám se k názorům, že tato kniha byla oddechovka. Pro mě napínavá.
Jsem nadšená. ! Abeceda strachu mi dala zabrat, opět kvůli miniaturnímu písmu. Ale jinak to bylo perfektně vymyšlené. A Muž s kosou opravdu brilantní. Vzhleden k době, kdy kniha vyšla, nepůsobí vůbec "vyčpěle"
Oblíbená knížka mé babičky a moje. Měla jsem vydání po ní, ale nepodařilo se mi ho na internetu nalézt. Bylo přeložené Eliškou Krásnohorskou a bylo naprosto kouzelné číst některé výrazy. Momentálně mám vydání z roku 1991, původní si vzala teta. Škoda. Tady už maminka láskyplně Cedrykovi neříká Cedouši:-)
Dnes v noci jsem dočetla a musím říct, že posledních asi 30 stran jsem ani nedýchala. Opět velmi dobré, i když Muži, kteří nenávidí ženy se mi líbily asi víc:-). Ještě mě čeká poslední díl.
Když jsem knihu četla poprvé, vzala mě a později jsem si ji musela koupit a přečíst znovu. Osud Heleny Kellerové je velmi těžký a pro nás ostatní povzbuzující.... všem vřele doporučuji, kdo máte rádi životopisy.
Kdyby to takhle v životě dopadalo, jako s Klárou... Krásná knížka
Takhle vypadá moje nejmilejší kniha. Ta, která mě tahá už od 12 let ze splínů. Vím, že to je dívčí románek. Ale nic nemění na tom, že pro mě je to kniha srdce, asi 40x čtená. Znovu jsem si knihu přečetla. březen 2013 a stále na mě působí jako naprosto uklidňující a milá knížka
Zklamání. Po všech recenzích, doporučeních. Asi jsem nebyla na knihu naladěna
Ke knize jsem se dostala, až po mediální aféře okolo autorky. Hodnotím ji jako velmi čtivou, zajímavě zpracovanou. Autorce se povedla. Pouze konec mi přišel trochu krkolomný a zbytečně zrychlený