bovinka bovinka komentáře u knih

Vražda na apríla Vražda na apríla Lee Harris (p)

Další "jeptiškovský příběh". Uděluji mu nejvyšší hodnocení, zajímavý námět, řešení a vyústění, bavila jsem se celou dobu

09.12.2012 5 z 5

Dům na pláži Dům na pláži James Patterson

Musím oblíbenému autorovi za tuto knihu dát jen jednu hvězdičku. Opravdu- příběh, zápletka a rozuzlení velmi primitivní.

12.11.2012 1 z 5

Líbánky Líbánky James Patterson

Bála jsem se, aby kniha podle názvu nebyla "sladká", tak jako tomu bylo u Deníku. Ale opět nejsem zklamána. Perfektní, rychlý děj.

13.09.2012 5 z 5

Miluj mě navždy Miluj mě navždy Johanna Lindsey

Uf, pro mě muka, dostala jsem ji jako dárek. Jediné + čte se to dobře, ale od začátku již vím, co můžu čekat a jak se příběh vyvine. Patří to mezi knihy, které musím hodnotit tako odpad

12.09.2012

Anna v Summerside Anna v Summerside Lucy Maud Montgomery

Jedna z knih o Anně, která mě bavila asi nejmíň. I když po x-tém přečtení v ní nacházím zase tu Annu, která pro mě znamená život, štěstí, humor, lásku, smích a fantazii.

16.08.2012 4 z 5

Babičky Babičky Petr Šabach

Tahle kniha Petra Šabacha mě kdysi dostala.

04.05.2012

Deník Deník James Patterson

U Pattersona nejsem moc zvyklá na romantiku, takže mě tato kniha překvapila. Body + dávám za čtivost, zmákla jsem to za cca 4 h. Jinak detektivky u mě vedou.

23.01.2012 3 z 5

Správce Správce Thomas William Simpson

Tahle knížka- jediné + čtivá, ale jinak velmi slabá.

02.12.2011 1 z 5

Holka s tajemstvím Holka s tajemstvím Zuzana Litvová

Zuzáková, tak jsem si trochu zavzpomínala nad tvou knížkou, vrátilo mě to do starých dob. Je fajn, že se ti to podažilo vydat a i spousta jiných lidí se dozví něco jiného než povrchní bláboly. Děkuji, že i já v tvé knížce tudíž životě mám místo. Tvoje kámoška Adu
Poučení pro ostatní - nikdy nevíte kdy se vám bude hodit morseovka!!!!

22.09.2011 5 z 5

Vražda v Manhattanu Vražda v Manhattanu Jessica Fletcher (p)

Milé překvapení po Clarkové, která mě odrovnala. Doporučuji. Jessica nezklame

30.08.2011 5 z 5

Kdo tě hlídá Kdo tě hlídá Mary Higgins Clark

Já jsem zklamaná, totálně. Vždycky mě Clarková nadchla a teď? Nevím kde bylo napětí, zápletka...

26.08.2011 2 z 5

Vražda na den Svatého Patrika Vražda na den Svatého Patrika Lee Harris (p)

Po dlouhém pátrání jsem ji sehnala. Jako vždy, zápletka dobrá a napínavá. Jen konec mi přišel lehce zamotaný a nepřehledný, proto dávám jen 4****

17.08.2011 4 z 5

Hodina tance a lásky Hodina tance a lásky Pavel Kohout

Kniha skvělá, hluboce mě zasáhla. Film, který byl podle ní natočený byl proti tomu velmi slabý.

30.07.2011 5 z 5

Kočka a myš Kočka a myš James Patterson

Pro mě asi zatím Pattersonova nejdrsnější. Ale taky velmi skvělá!

29.07.2011 5 z 5

Pošta od Mary Pošta od Mary James Patterson

Další Pattersonova kniha. Zajímavá. Moje první s Alexem Crossem. Ty předchozí se mi četly líp.

07.07.2011 4 z 5

Pátý jezdec Pátý jezdec James Patterson

Dávám 5*, i když je pravda, že ze tří knížek od Pattersona, co jsem zatím četla, byla asi slabší. Nicméně velmi napínavá. Mám nového oblíbeného autora

27.06.2011 5 z 5

S rukama na uších S rukama na uších Jana Makovcová

Právě jsem dočetla druhou knihu Jany Makovcové a přiznám se, že na mě z ní padl smutek. Narozdíl od první nečiší kniha humorem , ale spíš smířením se situací. Ono popisujte neustále vtipně zážitky a boj s autistickými dětmi. Autorka má můj obdiv, že ještě při vší té péči o syny dokáže skvěle psát a podporovat jiné rodiče.

13.06.2011 4 z 5

15 pátračů 15 pátračů Jan Zábrana

Bylo zajímavé přečíst si detektivní povídky od různých autorů. Je ale fakt, že některé už v dnešní době byly trochu vyčpělé. Agatha je nadčasová a McBain se mi líbil. Byla to první jeho detektivka- či povídka, kterou jsem četla.

22.05.2011 3 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

Pro mě trochu těžkopádnější..., ale nebyla špatná. Konečně vím, co je to "zalehnout na matrace"

27.04.2011 4 z 5

Rozsudek smrti Rozsudek smrti Donald Bain

Príběh a zápletka zajímavá. Ale asi televizní zpracování je lepší. Navíc mě nenadchl překlad - nebo spíš nelíbila se mi určitá hovorová slova použitá v textu.

06.04.2011 3 z 5