bovinka komentáře u knih
Další "jeptiškovský příběh". Uděluji mu nejvyšší hodnocení, zajímavý námět, řešení a vyústění, bavila jsem se celou dobu
Musím oblíbenému autorovi za tuto knihu dát jen jednu hvězdičku. Opravdu- příběh, zápletka a rozuzlení velmi primitivní.
Bála jsem se, aby kniha podle názvu nebyla "sladká", tak jako tomu bylo u Deníku. Ale opět nejsem zklamána. Perfektní, rychlý děj.
Uf, pro mě muka, dostala jsem ji jako dárek. Jediné + čte se to dobře, ale od začátku již vím, co můžu čekat a jak se příběh vyvine. Patří to mezi knihy, které musím hodnotit tako odpad
Jedna z knih o Anně, která mě bavila asi nejmíň. I když po x-tém přečtení v ní nacházím zase tu Annu, která pro mě znamená život, štěstí, humor, lásku, smích a fantazii.
U Pattersona nejsem moc zvyklá na romantiku, takže mě tato kniha překvapila. Body + dávám za čtivost, zmákla jsem to za cca 4 h. Jinak detektivky u mě vedou.
Zuzáková, tak jsem si trochu zavzpomínala nad tvou knížkou, vrátilo mě to do starých dob. Je fajn, že se ti to podažilo vydat a i spousta jiných lidí se dozví něco jiného než povrchní bláboly. Děkuji, že i já v tvé knížce tudíž životě mám místo. Tvoje kámoška Adu
Poučení pro ostatní - nikdy nevíte kdy se vám bude hodit morseovka!!!!
Milé překvapení po Clarkové, která mě odrovnala. Doporučuji. Jessica nezklame
Já jsem zklamaná, totálně. Vždycky mě Clarková nadchla a teď? Nevím kde bylo napětí, zápletka...
Po dlouhém pátrání jsem ji sehnala. Jako vždy, zápletka dobrá a napínavá. Jen konec mi přišel lehce zamotaný a nepřehledný, proto dávám jen 4****
Kniha skvělá, hluboce mě zasáhla. Film, který byl podle ní natočený byl proti tomu velmi slabý.
Pro mě asi zatím Pattersonova nejdrsnější. Ale taky velmi skvělá!
Další Pattersonova kniha. Zajímavá. Moje první s Alexem Crossem. Ty předchozí se mi četly líp.
Dávám 5*, i když je pravda, že ze tří knížek od Pattersona, co jsem zatím četla, byla asi slabší. Nicméně velmi napínavá. Mám nového oblíbeného autora
Právě jsem dočetla druhou knihu Jany Makovcové a přiznám se, že na mě z ní padl smutek. Narozdíl od první nečiší kniha humorem , ale spíš smířením se situací. Ono popisujte neustále vtipně zážitky a boj s autistickými dětmi. Autorka má můj obdiv, že ještě při vší té péči o syny dokáže skvěle psát a podporovat jiné rodiče.
Bylo zajímavé přečíst si detektivní povídky od různých autorů. Je ale fakt, že některé už v dnešní době byly trochu vyčpělé. Agatha je nadčasová a McBain se mi líbil. Byla to první jeho detektivka- či povídka, kterou jsem četla.
Pro mě trochu těžkopádnější..., ale nebyla špatná. Konečně vím, co je to "zalehnout na matrace"
Príběh a zápletka zajímavá. Ale asi televizní zpracování je lepší. Navíc mě nenadchl překlad - nebo spíš nelíbila se mi určitá hovorová slova použitá v textu.