buturenka

Krátké, povedené, drsné, čtivé, chci věřit, že je to pouze kniha, která neni pravdou

tak s touto knížkou jsem měla děsnou zkušenost ... našla jsem ji na půdě u rodičů, udělala referát ve IV. na gymplu v češtině a odnesla si dvojku z chování

Tak tuto knížku jsem přečetla poprvé v roce 1982 a spadla mně brada, a zůstal příběh teto knížky v hlavě, známí a kamarádi o teto knížce moc nevěděli, až na jednoho kolegu, ten chodil na stejný gympl jako já, a to se nepočítá, minuly týdnem jsem se stáhla na audiotece p. L ichého, a stále je to příběh, který mě chytnul

výborná knížka, úžasný češtin, ale ta skutečnost je někdy až protivná, ale tak to je, hodně jsem se bavila, i když to asi není to správné slovo, spíš jsem si uvědomovala, jak je ta kniha pravdivá

Na knihu mě upozornil p.Vlatimil Vondruška při své autogramiádě, přečtena za dva dny, mohu jen doporučit, velmi silná žena ta Anna

Knížka mil, odpočinková, dovolenková, ale jinak tato knížka mě vyprovokovala se zajet podívat do Kodaně, tak v červnu letim, sice jen prodlouženy vikend, ale moc se těším

tak tato kniha skončila v propadlišti mých knih, nedočtena, bohužel

knihy p. profesora Halíka mám ráda, nedá se říct, že je dokážu číst jako ostatní knihy, troufám si říct, že je to studium knih, a k jedmotlivým myšlenkám se v knížce vracím

kniha je úžasným spojením fikce a skutečnosti, Tučková má úžasná a neotřelá témata, jedna z knížek, která mě tzv. vtáhla do sebe, těšila jsem se v práci na volné odpoledne, abych se mohla vrátit ke čtení

jedna z knížek, která mě bavila, rozčilovla a lákala ke čtení dál , a hlavně Beatles

také jedna z knih, která byla povinná četba, tenkrát zajímavá nebyla, o několik let později přečtená a geniální

krize , nekrize po přečtení této knížky mám velkou touhu tento ostrov navštívit :-)))

jeden z mnoha pokladů ruské klasiky, jen jsem si ji vychutnala až někdy okolo 18 - 19 let, ale v prváku na gymlu nebo ve druháku okolo těch 14-15, to byl trest to číst, dokonce jsem v jednom týdnu z této knihy při hodině ruského jazyka, chytla 3x za pět :-)

Chyběla mne symbolika p.Landona, ale jinak typický Brown, jsem zvědavá , jestli stoupne návštěvnost Barcelony, Montseratu, Madridu, Bilbao atd. jak tomu bylo u Andělů

pohoda, vtip, sarkasmus, čtivost, smutky - všechno tam je, za dva dny byla knížka přečtená

klasika, poprvé jsem ji četla s baterkou pod peřinou, bylo mě šestnáct a rodiče nedoporučovali

příjemné a úsměvné čtení, a moc dobrý češtin