bzdenca komentáře u knih
Opět krásná knížka a originální námět. Už si u této autorky pomálu zvykám na otevřené konce :)
Krásná knížka. Ten otevřeny konec mě docela dostal. Rada bych pokračování :)
Příběh se mi sice v jistých částech zdál začne zdlouhavý, ale byl jedinečný. Knihu jsem přečetla během jednoho dne.
Krásná knížka. Četla se úplně sama. Sice jsem v některých chvílích Sáru nechápala, ale i tak jsem jí přála, aby byla s Danem. To jak byla kniha zakončená jsem vůbec nečekala a hodně mě mrzí, že konec zůstal otevřený :(
Rozhodně lepší jak první díl. Nic nebylo příliš zdlouhavé.
Očekávala jsem mnohem lepší knihu. K přečtení bych jí nedoporučila.
Autorka opět nezklamala. Knížka mě natolik pohltila, že jste si ani neuvědomila, že jsem na konci :) Knížka stojí za přečtení. Dost často jsem se smála, jak byly některé pasáže vtipně napsané.
Nádherné zakončení celé série. Kniha psaná z pohledu Remyho, popisuje jak na celý vztah s Brooke pohlížel on, co pociťoval a co nedokázal vyjádřit slovy. Kniha výborně doplňuje přecházející dva díly.
Od knihy jsem očekávala mnohem víc. Do čtení jsem se musela úplně nutit. Velké zklamání.
Na poslední díl jsem se těšila, ale nakonec se mi celý příběh zdál zbytečně moc zdlouhavý.
Hezký příběh, ale na můj vkus hrozně moc postav. Ze začátku jsem, kromě dvou hl. hrdinů, nevěděla kdo je kdo.