Charlie99 komentáře u knih
Doporučuji mladým indiánům a zálesákům, kteří nevědí jak například postavit stan či rozdělat oheň. Skvělé čtení.
Jedna z nejlepších Flosovích knih. Dobrodružství v Severní Americe.
Dobrodružná zajímavá kniha, se spoustou zeměpisných a přírodopisných zajímavostí
Pěkná knížka, dobře se čte. Škoda že není pokračování
První Mayova kniha z dob mnohem starších než ostatní. Zajímavá je jeho náklonnost ka komančům, která se později obrátila k apačům.
Volné pokračování Syna lovce medvědů. Boj banditů s tajemnou postavou, u indiánů známou jako Duch prérie.
Pěkné pokračování Karovy cesty po orientu, s nemálo napínavým dějem. A s podivným národem Jesidů, který je pro okolní svět záhadou.
Hezký začátek pro cestovatele, zvláště takového formátu. Někdy mi Kara ben Nemsí alias Old Shatterhand připadá jako příležitostný detektiv, kterému případ pomalu spadne do klína.
Hezký začátek, bohužel ve vydání vynou nakladatelství jsou přeházeny stránky a některé i chybí
Kniha kterou jsem četl snad dvacetkrát (mluvím i o prvním díle). Hezky psaná, dobře se čte.
Kniha sice, jako její hlavní hrdina už nemá takovou sílu, jako u předešlích knih, ale i tak je docela pěkná.
Moje první kniha od K.M. a asi i nejlepší kterou napsal. Četl jsem ji v 10 letech a ani za pět let potom jsem nenašel lepší. Za tu dobu jsem ji přečetl alespoň pětkrát. Jen mě mrzí, že každý svazek neobsahuje původní doplňující noveli či povídky, jako jiné, např. Old Death, Sans-ear.