Cher Cher komentáře u knih

Lazar Lazar Lars Kepler

Napínavé, bohužel mi přišlo, jakoby to psal někdo jiný. Některé části mi přišly hodně brutální, hodně krvavé.

29.12.2021 4 z 5

Ztracený dopis Ztracený dopis Jillian Cantor

Moc se mi to líbilo, krásně se to četlo. Romantické, napínavé, ale i smutné.

03.10.2021

Skleněný pokoj Skleněný pokoj Simon Mawer

Na knihu jsem se moc těšila, po všech těch hodnoceních. Pro jistotu jsem se nedívala ani na film. Bohužel, zase taková pecka to pro mě nebyla. První část knihy mi přišla až nudná. Příběh mi přišel zajímavý asi až od momentu, kdy se rodina odstěhovala. Pak už to bylo svižné, i když některé dějové linky mi přišly nedotažené, některé zase velmi rychle ukončené.

10.06.2021 3 z 5

Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Moc hezká kniha. Úsměvné čtení o práci s autisty.

28.11.2020 5 z 5

Brusinky Brusinky Barbara Nesvadbová

Oddechové čtení ve stylu "jedním uchem tam, druhým ven". Strašně mi vadilo používání slova bizarní skoro v každém druhém fejetonu.

17.08.2013 2 z 5

Rosiin sladký krámek snů Rosiin sladký krámek snů Jenny Colgan

Moc pěkné čtení. Knížku jsem si sebou vzala na dovolenou a četlo se to krásně. Všechny postavy mi byly milé, hlavně Rosie.

14.08.2024 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Hezký příběh, který se dobře četl. Je to taková pěkná oddechovka.

09.04.2024 5 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Jodi Picoult prostě umí. Zajímavý příběh, konec naprosto neočekávaný. A krásně popsané chování slonů.

31.01.2024 4 z 5

Hoď se do pogody Hoď se do pogody Sandra Pogodová

Dočetla jsem, ale moc mě to nebavilo. Snad jen jedna historka byla opravdu veselá. Druhý díl ani číst nebudu.

08.08.2023 3 z 5

Případ Pavlína Případ Pavlína Martina Formanová

Příběh se moc pěkně četl. Nebylo to ale v té době vůbec jednoduché.

19.04.2023 5 z 5

Jadranská snoubenka navždy Jadranská snoubenka navždy Blanka Čechová

Kniha se dobře četla, zejména teď (uprostřed nevlídné zimy) bylo příjemné číst o Chorvatsku, plážích a moři.

03.02.2023 4 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Kniha byla mojí první od C. Hoover a doporučil mi ji pán z bibliobusu. Romantické knihy mám ráda, ale tohle bylo až moc. Občas se to neskutečně táhlo, že jsem i chtěla knihu odložit. Abych věděla, jak to dopadne, tak jsem se tím nakonec prokousala. Konec byl naopak dobrý.

02.01.2023 3 z 5

Tlustá tak akorát Tlustá tak akorát Michala Jendruchová

Knížku jsem si vypůjčila v knihovně, protože mě zaujal název. A bylo to překvapivě velmi milé čtení. Sympatické postavy a zejména u hlavních hrdinek můžeme sledovat jejich vývoj během jednoho roku. Tím, že změnily svůj život takřka o 360 stupňů, ať už dobrovolně nebo vlivem událostí, nabyly sebevědomí.

20.11.2022 5 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

Milé čtení, které mě pobavilo. Tento díl mi přišel ale o trošku slabší, než předchozí díly.

27.10.2022 4 z 5

Manžel, který štěká, taky kouše Manžel, který štěká, taky kouše Alena Jakoubková

Příběh byl čtivý, taková červená knihovna.

21.08.2022 5 z 5

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Byla to moje první kniha od autorky. Moc jsem se na ni těšila. A jsem strašně zklamaná. Nudné myšlenkové pochody hlavních postav, postavy značně nesympatické a sci-fi budoucnost mne vyloženě nebavila. Knihu odkládám nedočtenou.

27.04.2022 1 z 5

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Moc hezké čtení z nemocničního prostředí, který ukazuje jak to v 70. letech vypadalo.

25.04.2022 4 z 5

Hanin kufřík Hanin kufřík Karen Levine

Smutná, dojemná knížka. Spíše ale jako výukový materiál pro děti a mládež.

03.04.2022 3 z 5

Tajemství porodních bab Tajemství porodních bab Sally Hepworth

Krásné, dojemné. Tak hezky se to četlo, až mi bylo líto, že už příběh končí.

13.03.2022 5 z 5

Chci to taky! Chci to taky! Ellen Berg

Veselá oddechovku. Pobavilo mě to.

09.02.2022 5 z 5