Christie2020

Skvělé jako vždy, i když předchozí kniha se mi líbila o něco víc. Trochu jsem měla problém se všemi těmi postavami a některé pasáže z pobytu Robin na farmě mi přišly nudnější a rozvláčnější, ale celkově paráda.

Skvělá klasická detektivka bez spousty krve a mrtvých. Inspektor Gamache velký sympaťák. Určitě si ještě nějakou knihu od této autorky přečtu.

Tahle sbírka mi přišla zatím nejslabší z těch, co jsem četla. Některé povídky o ničem, jiné neuzavřené a mnou nepochopené. Škoda.

Knihy o Harry Potterovi mají vzestupnou tendenci, tento díl jsem ale četla dceři.

Čekala jsem něco jiného, ale zklamaná jsem nebyla. Kniha měla spád a já s napětím čekala, kam to všechno povede.

Podle mě skvělý námět, který byl promarněný a nesplnil očekávání. Přitom by se z tématu dalo vytěžit víc.
Navíc na horor jsem se vůbec nebála.
Konec vypadal překotně, pak ještě došlo k zápletce, ale to situaci ani trochu nezachránilo.

Výborná detektivka. Měla jsem dva adepty na vraha a jeden z nich to byl.Ale i tak velmi dobré.
Hrdinka opět nesmrtelná. Vrah naštěstí nebojoval neohroženě dál i s kulkami v těle, za což palec nahoru! :-)

Po předchozí autorčině knize určitě zklamání. Knihou jsem se úplně nemohla prokousat. Konec sice stál za zamyšleníkterá možnost je správná. Ale to nestačí na lepší hodnocení.

Super kniha. Některé příběhy téměř jako z pera Agathy Christie!

Oddechové a rychle plynoucí čtení o různých druzích dovolené. Různých postavách a zážitcích. Za mě dobre.

Kniha byla čtivá a napínavá. Hlavní hrdinové Vincent i Mina zajímaví. Příběh a zápletka neotřelé.
Hvězdičku dolů za neustále opakující se “hladina kortizolu a adrenalinu”!!!️

Určitě velmi dobrá kniha. Ale…
Určitě bych preferovala, kdyby se kniha soustředila na jeden hlavní případ a nepopisovala všechny současné případy hlavních hrdinů. Dost se mi to pletlo.
Pletly se mi také postavy v příběhu. Naštěstí většinou bylo pořád dokola vysvětlováno, kdo je kdo.
3/4 knihy se “nic nedělo”, a pak najednou bum! A vše je jasné a vyřešeno.
Ale jinak zdařilá detektivka.

Velmi zajímavá kniha. Možná bych uvítala méně katastrof, ale podrobněji popsaných. Někdy jsem se ztrácela ve jménech posádky a počtu nalétaných hodin. I tak ale skvělé čtení.

Na knihu jsem se moc těšila…a byla zklamaná. Podle mě se ze skvělého námětu dalo vytěžit víc…zvlášť z minulosti rodiny Usherů.
Žrava a závěr…to pro mě bylo zklamání a už už jsem se těšila, až knihu dočtu a budu moci odložit.

Přečteno jedním dechem. Některé scény mě až fyzicky bolely. Báře jsem občas rozuměla a občas ne…a Petru bych určitě chtěla poznat.

Taková krvavá Agatha Christie. Od začátku jsem tušila, kdo je vrah. Později i proč.
I tak nejsem zklamaná, kniha se četla dobře.
Jen ten konec byl na můj vkus příliš rozvláčný.

Podle mě kniha úplně nenaplnila svůj potenciál a těch zvratů na konci bylo až moc.
Ovšem čtivá byla.

Povídky od různých spisovatelů mám moc ráda. Baví mě ta pestrost. Samozřejmě se mi některé líbí víc a jiné méně. Absolutně jsem se ztotožnila s povídkou Večer ven. To bylo něco velmi známého, že jsem celou dobu její četby kývala hlavou.

Jako vždy skvělá a zajímavá kniha!