chrudas chrudas komentáře u knih

Sestřičky a jejich tajná přání Sestřičky a jejich tajná přání Donna Douglas

Krásný příběh, až mi bylo líto, že je konec. Těším se na další pokračování.

16.02.2021 5 z 5

Dům na konci ulice Dům na konci ulice Karla Kubíková

Zajímavý příběh o sympatické Nině a její rodině. Příběh ve kterém najdete křivdy minulosti, útrapy a radosti přítomnosti. A jsem ráda za Ninu vášnivou čtenářku.

03.10.2024 5 z 5

Špionka v knihovně Špionka v knihovně Madeline Martin

Špionka v knihovně zajímavý příběh, dozvěděla jsem se spoustu nových informací ze druhé světové války. Ava i Helén jsou zajímavé postavy vlastně i jejich okolí, ale tentokrát příběh plynul spíše po povrchu. V knize Poslední knihkupectví to šlo více do hloubky, tím za mě byla kniha zajímavější.

20.08.2024 4 z 5

Hvězdná hodina Hvězdná hodina Corina Bomann

Andělé v bílých pláští bylo příjemné čtení. Od této autorky to byla má první kniha a vůbec to nebylo špatné. Zajímavé téma a pro mě spousta nových informacích z historie. Ráda si přečtu pokračování této série.

30.04.2024 4 z 5

Sváteční vražda Sváteční vražda Ada Moncrieff

Líbilo se mi to, i když komentáře nic moc. "Klidná " vánoční detektivka s britským humorem, který mi nepřišel špatný. Dle mého se autorka snažila o humor i dialogy z 30 let minulého století.

29.12.2023 5 z 5

Následky lásky a sexu Následky lásky a sexu Robert Bryndza

I třetí díl s Coco a spol. se povedl. Vtipné, odechové čtení. Četlo se dobře.

02.12.2023 5 z 5

Ztracené dívky z Willowbrooku Ztracené dívky z Willowbrooku Ellen Marie Wiseman

Výborný příběh, paní autorka zvolila velmi zajímavé téma. I když je v příběhu hodně lidského utrpení, četli se dobře. Nechyběla ani detektivní linka.

26.11.2023 5 z 5

Příběh slunečnice Příběh slunečnice Miriam Blahová

Tato knižní prvotina byla pro mne velkým překvapením. Četlo se samo, obě časové linie. Příběh jako celek dobře vymyšlený....

16.01.2023 5 z 5

Italské léto Italské léto Jennifer Probst

Úžasný a nápaditý příběh, plný zajímavých míst, dobrého jídla, romantiky a šťastných i nešťastných rodinných vztahů. Četlo se dobře i když je to něco jiného než obvykle autorka vydává.

24.08.2022 5 z 5

Říkejte mi Win Říkejte mi Win Harlan Coben

Opět skvělé čtení od Harlana. Panu spisovateli se musí nechat, že i v absurdních situacích příběhu mu to nemáte za zlé, ba naopak. V této knížce nechybí ani Harlanovský humor.

08.08.2022 5 z 5

Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Ne tak úplně soukromé e-maily Coco Pinchardové Robert Bryndza

Tak tohle mě bavilo. Moc se mi do této knihy nechtělo, jednak Bryndza je pan autor co detektivních příběhů se týče a komentáře zde nic moc. O to jsem více překvapená, četlo se velmi dobře, člověk si odpočine a ještě se od srdce zasměje.

27.02.2022 5 z 5

Upálené Upálené C. J. Tudor

Tak tohle mně bavilo, četlo se dobře jak počáteční omáčka tak rychlé vysvětlení na závěr. I když někdy dosti předvídatelné, stejně vás autorka několika málo věcmi překvapí.

12.02.2022 5 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Robert Bryndza opět nezklamal. Velmi dobře se četlo, další povedená série.

31.01.2022 5 z 5

Čas vlků Čas vlků Elisabet Nemert

Čas vlků je jedna z nejlepších knih co jsem četla. Krásný příběh z těžkých časů druhé světové války, o lásce, víře, naději a úžasné přírodě.

18.12.2021 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Velmi povedený thriller, přečteno jedním dechem.

28.09.2021 5 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Knížka se četla dobře i když je to velmi tragické a smutné vyprávění. Líbil se mi styl, kterým to bylo napsáno (vyprávěno), bylo to něco jiného než obvykle bývají knížky z tím to tématem napsané.

13.08.2021 4 z 5

Osvětimský proces Osvětimský proces Annette Hess

Příběh se mi líbil. Nebylo to špatné, když se na to člověk dívá z pohledu německé generace, která za druhé světové války byla v dětském věku a tím nemohla nic ovlivnit, ale musela žít s následky ohavných činů generace před nimi.

17.07.2021 4 z 5

Volání hvězd Volání hvězd Emma Donoghue

Smutný a zároveň krásný příběh, moc se mi líbil. Myslím, že tuto knihu budu mít v paměti hodně dlouho.

04.07.2021 5 z 5

Všechny vlny oceánu Všechny vlny oceánu Kerry Lonsdale

Krásný příběh, který nám připomíná, že děti potřebují rodiče a rodiče potřebují děti. A to, že příběh je s mysteriózním nádechem, dle mého vůbec není na škodu.

07.04.2021 5 z 5

Na Větrné hůrce Na Větrné hůrce Emily Brontë

No, velmi zajímavé čtení......

27.03.2021 4 z 5