Clairka Clairka komentáře u knih

Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Super! :) ale prokrastinuji dál ...

03.11.2014 4 z 5

Snídaně u Tiffanyho Snídaně u Tiffanyho Truman Capote

Nezaujala mě :(

03.11.2014 2 z 5

Strašidla Strašidla Chuck Palahniuk

Nejlepší povídka? Střeva !! :D

15.09.2014 5 z 5

Klub rváčů Klub rváčů Chuck Palahniuk

Palahniuk je prostě geniální !!

12.09.2014 4 z 5

Noc v Lisabonu Noc v Lisabonu Erich Maria Remarque (p)

Četla jsem jí jen kvůli maturitě....nechytla mě...

12.09.2014 2 z 5

Program pro přeživší Program pro přeživší Chuck Palahniuk

Sakra co potřebujete vědět k tomu aby jste si přečetli tuhle knihu? Pokud potřebujete vědět o čem to je a jestli vás to bude bavit tak Palahniuk není pro vás.....protože on je sakra výbornej spisovatel.

16.08.2014 5 z 5

Myši Myši Gordon Reece

Což se týká napínání ... tak ano nemohla jsem se od ní odtrhnout, ale jinak taková pohádka...prostě taková knížka na klidný odpoledne :)

02.08.2014 3 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Užasná kniha... víc nepotřebujete vědět. Nebudete vědět jestli se dřív smát nebo brečet.... dokonalá !!! A upřímně strašně moc se bojím filmové verze...

27.07.2014 5 z 5

Kdo se směje naposled Kdo se směje naposled Arjuna Ardagh

Vyborná :) jen trochu zdlouhavá ...

13.07.2014

Ve stínu černých ptáků Ve stínu černých ptáků Cat Winters

Skvělá kniha doporučuji !! :)

28.06.2014

Paranormální svět: Můj život věnovaný hledání života po životě Paranormální svět: Můj život věnovaný hledání života po životě Raymond A. Moody

Mě to nák nechytlo....:-(

28.06.2014 2 z 5

Loutkář z ghetta Loutkář z ghetta Eva Weaver

Skvělá kniha,,,

13.06.2014

Christiane F. – Můj druhý život Christiane F. – Můj druhý život Christiane Vera Felscherinow

Je super vědět konečně co s ní bylo poté ...... ale jinak...nic moc... no nic moc to ani nejde říct její život je jedno velké šílenství, ale na mě kniha někdy až moc zbytečně ukecaná ..:) Každopádně smekám nad tím, jak teď skvěle vypadá i po tolika letech fetování :)

13.06.2014

Účastníci zájezdu Účastníci zájezdu Michal Viewegh

Nic moc....román pro ženy lepší !

05.05.2014 2 z 5

Psí cesta Psí cesta W. Bruce Cameron

První díl lepší :)

12.04.2014

Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Jako kniha.... no četla jsem jí dlouho takže asi nic moc.... :D Reklama, že jen pro silné povahy je čistě z marketingového hlediska, nebo jsem já až moc velký sadista, protože mi to tak hrozné nepřišlo :) Jo a nesnáším otevřené konce.... takže pro mě celkem zklamání :)

12.04.2014 2 z 5

Harry Potter: Filmová kouzla Harry Potter: Filmová kouzla Brian Sibley

Dostala jsem jí kdysi k Vánocům a.....jo je to nejlepší kniha pro fanoušky HP !!!!

11.03.2014

Požíračka mrtvol a jiné příšerné historky Požíračka mrtvol a jiné příšerné historky Ulf Palmenfelt

prostě geniální !

04.03.2014 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Bože jak to sakra ta autorka dělá?? Čtete a čtete a pokaždé když otáčíte stránku tak si říkáte tak jak to teda je? Nechápu jak se jí něco takového může ,,vyrojit" v hlavě, aniž by sama vraždila...Je geniální nejlepší její dílo, ani Zmizelá mě takhle nedostala! Nejlepší autorka současné doby.... Kniha vás nenechá spát :)))

06.02.2014 5 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Super :) Ale Zmizelá mnohem lepší...

02.02.2014 5 z 5