crazyslunicko komentáře u knih
Tohle bylo hrozný. Manipulátor a mistr psychologie. Mladá, ale bohatá a všichni proti ní. A nejhorší na tom bylo, že mu všichni věřili. Byl tak přesvědčivý a talentovaný. Chudák Ursel, to byla velká chudinka. A ten konec byl taky dost šílený.
Dodatek, že to bylo podle skutečnosti mě vyděsil. Tohle se přece nemůže stát. Tohle ne...
Sex, sex, sex. Hodně sexu a zase sex. Příběh pěkný. Fantazii se meze nekladou. Barvité popsání svádění a erotických představ. Autorka má hodně bujnou fantazii.
Trochu jiné čtení, než na jaké jsem zvyklá. Bylo to svižné, zábavné a zajímavé.
Opět zajímavá kniha z mafiánského prostředí. Jedná se o domluvené manželství s čerstvě 18 dívkou s o mnoho let starším nižším bossem, kterému za podivných okolností zemřela manželka. Musí se poprat s roli chůvy dvou malých dětí a bojovat o manželství a život. Je hlídaná na každém kroku a její muž ji nevěří, protože ztratil důvěru v ženy.
Velice příjemná oddychovka. Nečekala jsem žádný zázrak, ale kniha mě velice mile překvapila. Líbil se mi příběh Linnei, která se stane otrokyni a jede se svym majitelem na trh, aby ji tam draze prodal. Neustále se snaží vrátit zpět do budoucnosti a snaží se zachránit si své tělo před znásilněním...
Byla to příjemná jednohubka o lásce, sexu, nelegálním obchodu, vražd a dalších. Ráda si přečtu další knihy. Tohle bylo moc fajn.
Chudák Alice... Dočteno. Děj byl velmi dlouhý a tak půlku knihy se nic moc nedělo. Will na ni nemohl zapomenout. Měl ji moc rád. Možná až moc? Spousta lidí byla podezřelých, ale vrahem je jen jeden z nich. Tak trochu jsem čekala úplně jiného vraha nebo alespoň jinou zápletku, ale tohle bylo fakt překvapivé rozzuzlení. Jediné co mi vadilo, že děj tolik neutíkal.
Tak tohle bylo opravdu šílené. Přečteno jako jednohubka. Bylo mi ji moc líto, tím jak trpěla depresemi, anorexií a dalšími neduhy. Snažila se, ale prostě to nedopadlo podle jejich představ...
"Kdo byl zasažen peklem, předurčeným neštěstím, ten nachází svou kopii v ideálním světě, ve štěstí všech, a toho se ten, kdo hodně vytrpěl, děsí."
Dojemný příběh. O ženě, která se nechtěla vzdát kariéry a se třemi dětmi pracovala ve dne a dlouho do noci. Všechno se snažila stíhat, až jednoho dne se natáhla při řízení auta pro mobil (kdo tohle nikdy neudělal?). Jedná chvíle, jeden okamžik, špatné počasí a jedna vážná nehoda. Od té doby nevidí a necítí levou polovinu těla a dostává se krůček po krůčku zpátky ke svému životu... Ale musí přehodnotit všechno co měla.. Najednou se ji v životě objeví její máma, která od smrti svého syna v podstatě na dceru zapomněla... A teď je tady aby ji pomohla, ale ona její pomoc odmítá..
vděčnost - to je to slovo, které tohle vystihuje.. žije a dostala šanci žít
Na poslední díl jsem se hrozně těšila. Hlavně na Nera, ale v podstatě jsem se musela po první kapitole podívat co vlastně čtu. Byla jsem z toho hrozně zmatená, proč čtu o nějaké "matce", která má syna co si "koupil" nové tenisky. Pak už se děj trochu rozhýbal, i když si myslím, že je to velmi nepravděpodobné, aby se Nero zamiloval do špinavé podřadné holky. Bavilo mě to, ale nebylo to takové jako předchozí díly. Bylo to úplně z jiného soudku. Ani tolik násilí a sexu už tam nebylo.
Moc hezké zakončení. Hodně se řešil vztah s Thomasem. Minulost se k nim stále vracela - a jejich samotná budoucnost byla velice ohrožena. Některá překvapení byla opravdu nečekaná a hořká. Opět se setkávají s Maleficientem a jeho cirkusem, ikdyž poměrně málo - čekala jsem od dějové linky mnohem více. Závěr byl dost drsný.
Krásné zakončení série. Je tam hodně sexu. Hlavní hrdinové mají velký problém v komunikaci a všechno se snaží řešit písemnou smlouvou, aby se nevázali a měli sex jen tak. Jedná se o dva právníky a už tohle povolání je samo o sobě sexy. Je tam hodně BDSM. Jedná se v podstatě o začátečníky, ale o žhavý sex nebude nouze...
Tento příběh byl poněkud drsnější - co se hlavních hrdinů týče i sexu. Jedná se o zakázaný vztah - ona se nechce vázat, protože pracuje v utajení a ohrožuje tím celou operaci i svůj život. A ten sex - 50 odstínů šedi tak o 200%. V podstatě tam popisují celkem slušné porno.
Nikdy mě nenapadlo, že budu číst knihy tohoto typu s alternativní medicínou. Nejedná se o žádnou ezo cestu, ale spíše o zdravý životní styl, péče o své zdraví, psychickou pohodu a naslouchání svého srdce (pozdě). Ukazuje nám cestu jak se s nemocí vypořádat a nejlépe jak ji zabránit.. a je ta hodně o naši energii - kde ji plýtváme apod.
Určitě to bylo zajímavé čtení. Agátu již nějaký čas sleduji a co vím, tak už dávno nesnídá a rovnou obědvá. V knize několikrát zdůrazňuje, že jsou snídaně nejdůležitější jídlo dne. Cvičení nejlépe každý den (ano něco na tom bude), ale kdo má na tohle čas? Pravdou je, že v době, kdy tato kniha vznikla měla Kryšpína a byl už větší, tak měla na sebe čas zamakat. Oceňuji, že daly do knihy i její výzvu zhubnout 4 kg i to jak si pořezala ruku a nemohla s ní cvičit, jela na dovolenou a jak se stavovala, aby nepřibrala a ještě zhubla.. Tohle je myslím celkem důležité. Prostě nejet na dovolenou a jíst o stošest..
Do knihy se mi moc nechtělo. Bylo to příliš depresivní. Ale ten konec mě dorazil. Řvala jsem jako želva. Jak někdo narcistický a manipulativní úspěšný virtuóz najednou onemocní tak moc zákeřnou nemoci. Z počátku si to neuvědomuje, ale nemoc postupuje čím dál rychleji a než se stačí vzpamatovat z nové situace, tak je tady nová situace horší a horší.. a kdy to říct vlastní dceři?
Tak tohle bylo v podstatě porno. Snad od úplného začátku do konce jen sex. Ona nevinná, skoro sexem nepolíbená a on sexuální bůh, který ví co chce. Něco mi to silně připomíná. On ji všechno učí a ona v jeho rukách rozkvetá. Dokonce si tam střihnout hromadný sex?
Já popravdě nevím kde začít. Mám z toho různé pocity. Na jednu stranu byl příběh o velice staré paní, která trpí Aizheimrem. A přestože se o snaží odčinit minulost a přispívá finance na oběti nacismu, tak má pocit, že nese gen zlá. Pak se tam prolínají příběhy ještě Anny a její matky. Nakonec dojde k rozuzlení..
Ehm.. Nějak nevím co k tomu napsat. První polovina byla strašná. Jako když se seznamují puberťáci a chtějí sex... Pak jsem byla v šoku, když k sexu v podstatě nedošlo? Tak trochu těžko uvěřitelný příběh dvou lidí, kteří se náhodou potkají a jeden z nich je náhodou filmová hvězda. Druhá polovina knihy už celkem ušla, ale prostě furt jenom sexuální narážky, hrátky a apod.
Dost děsivé, ale pravdivé. Obsahuje i spousty sladkých receptů a dokonce i bezlepkových se zdravějšími sladidly. Za mne perfektní knížka. Obsahuje základní poznatky o cukru, druzích a jiných sladkých alternativách.