Dandulka Dandulka komentáře u knih

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Opravdu strhující thriller. Zajímavý příběh a moc dobře zpracovaný. Začetla jsem se a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Ještě chvilku. Přečetla jsem už hodně thrillerů, ale tento je opravdu luxusní. Mohu jen doporučit.

16.05.2022 5 z 5

Hříšník Hříšník J. R. Ward (p)

Super příběh. Zajímavá dějová linie. Jen mám strach, že se v těch příbuzenských vztazích začínám malinko ztrácet. Pokaždé s napětím čekám na další pokračování. Bratrstvo černé dýky prostě nemá konkurenci. V "upíří" literatuře se stává pomalu klasikou.

15.04.2022 5 z 5

Šprti & frajeři Šprti & frajeři Kristýna Sněgoňová

Už se moc těším na pokračování! Já prostě miluji hlášky týkající se Ostravy a okolních měst! Pro mě jako pro rodilého Ostraváka je to přímo balzám na duši.

04.03.2022 5 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Super! Bomba! A ještě lépe, právě jsem zjistila, že je i pokračování! Tak jsem moc zvědavá! Nemůžu se dočkat!

01.02.2022 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Skvělé čtení! příběh byl napínavý až do konce! Pro mě sice trochu silnější téma, ale zvládla jsem to.

30.01.2022 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Skvele jsem si i tebtokrat pocetla. Napinava a ctiva.

03.11.2021 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Z pocatku se pribeh moc nerozvijel, moc akteru pribeh malinko rozmelnilo, ale konec byl uchvatny.

10.10.2021 5 z 5

Slzy mrtvé jeptišky Slzy mrtvé jeptišky Roxann Hill

Pro mě taková hezká oddechovka. Zaujala mě nezvyklá dvojice vyšetřovatelů.

09.02.2021 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Jako vždycky začínám od konce! Skvělá knížka, napsaná s citem. Konec jsem probrečela, a to se mi zase tak často nestává. Mohu jen doporučit. Doufám, že si brzx udělám čas i na první díl.

10.10.2020 5 z 5

Retro ČS Retro ČS Michal Petrov

Trochu jako obrázková encyklopedie, ale co se v této knize skrývá za vzpomínky! Jak já miluji tohle vzpomínání (přitom bytostně nesnáším slovo retro!), s každou stránkou se mi něco vybavilo. Teda, ne že bych byla zase až tak stará! Pro milovníky starých časů je tato publikace jako stvořená.

07.02.2020 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Tak to byla fakt paráda! Posledních 150 stran jsem zvládla jedním dechem! Už dlouho jsem nic tak hezkého nečetla. Moc doporučuji.

07.02.2020 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Super čtení! Velmi napínavé až do konce. Je to sice takové to moderní čtení, ale mně se tyhle knížky prostě líbí.

19.03.2019 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Erika Fosterová opět nezklamala! Parádní příběh, až mě z něj mrazilo. Jako všechny Bryndzovy knihy, i tuto jsem přečetla jedním dechem. Za mě- mohu jen doporučit!

19.01.2019 5 z 5

Království meče Království meče František Niedl

Super čteníčko. Tyhle knihy hltám jako na běžícím pásu. Není mnoho autorů tohoto žánru, kteří se dobře čtou, ale pan Niedl jistě patří mezi ně.

09.07.2018 5 z 5

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Tak nevím, ale mám jen já špatný pocit z těch holek, které zas a znova naletí takovým grázlům????? Přečetla jsem takových knih dost a pořád ten stejný scénář-zpočátku milý a okouzlující mladý muž a až dostane co chtěl, změní se na tyrana a zrůdu. A přesto se vždycky najde nějaké husa, která jim na tohle zas a zas naletí a příběh se opakuje....... Tohle nikdy nepochopím!!!!!!

24.09.2017 5 z 5

Krkonošská pohádka Krkonošská pohádka Božena Šimková

Obě verze mám moc ráda, jak knížku, tak i večerníček!

25.04.2012 5 z 5

Heřmanova kuchařka - levně, fajně, fofrem Heřmanova kuchařka - levně, fajně, fofrem Heřman Gazda

Perfektní čtení a nádherně napsáno v ostravském dialektu. Super.

24.12.2024 5 z 5

Host Host B. A. Paris (p)

Zajímavě napsaný epilog. I děj knihy byl poutavý a velmi čtivý. Pro autorku typické. Mám její knihy ráda a vždy se těším na další.

02.11.2024 5 z 5

Černočerné srdce Černočerné srdce Robert Galbraith (p)

Musím přiznat, že se mi kniha lépe četla na čtečce než jako klasická. Co se týče příběhu, byl celkem rozvláčný, ale pak se rozběhl, a nebyl k zastavení.

29.09.2024 5 z 5

Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Konec byl trochu předvídatelný,ale jinak to bylo příjemné čtení, při kterém mrazilo v zádech.

03.04.2024 5 z 5