Dandy1 komentáře u knih
Kdo už všechno ztratil, nebojí se ani smrti. Byl to pěkný příběh. Válka zobrazená pohledem německých civilistů byla zajímavá. Nevěděla jsem, že gestapo terorizovalo i své vlastní lidi.
Pokud o minimalismu už něco víte, je tato kniha pro vás zbytečná.
Tohle byl omyl. Jediné co je na té knize hezké, je její obálka. Začínám mít pocit, že v poslední době čím dál víc platí thriller = plochý příběh bez napětí.
Ten závěr mi přišel tak nějak odfláknutý. Kniha je docela tlustá a konec příběhu je jen na pár stránkách.
Dobrý manuál, jak se vybavit na cestu pod širák. Nic vám nevnucuje, jen probírá pro a proti.
Časem ke všemu v této knize stejně dojdeme. Kašmírový svetr a hedvábnou halenku si kvůli tomu koupit nepůjdu.
Pěkný příběh na jedno, dvě odpoledne. A na rozdíl od jiných, si myslím, že bitev tam bylo tak akorát.
Je neuvěřitelné, co všechno autorka přežila. Své prožitky líčí bez příkras a kniha opravdu nutí k zamyšlení nad komunikací mezi pacientem a nemocničním personálem.
Tak moc jsme si zvykli, že všechno funguje... A zítra může být vše jinak... Shusterman vybral aktuální téma k zamyšlení. Teď mám po přečtení výčitky, když umývám nádobí pod tekoucí vodou. Aspoň budu míň ždímat v pračce prádlo a věšet ho venku. Ať se voda vrací přírodě a ne do kanálu. Sušičku prádla už si nekoupím.
Tohle bylo slabé. Dočíst to mě stálo hodně sil. Polovina stran by stačila.
Miluju knihy, kde se kromě hezkého příběhu i něco dozvím.
Moje první kniha od autorky mě mile překvapila. Určitě si přečtu i ostatní její knihy.
Kniha je pěkná na kvalitním papíře s hezkými doplňujicími obrázky. Nic nového mi ale nedala. Děkuji své mamince, že mi předala kvalitní základy péče o domácnost. Jak mít z uklízení radost jsem se nedozvěděla. Pro mě fakt to uklízení není zábavou, ale povinností.
Jsem v půlce a končím. Diano, je mi jedno kdo tě zabil nebo kde jsi. Jdu číst něco lepšího.
Příběh je obyčejný, předvídatelný a místy hodně nudný. Aneb jak jsme si zkazili život, tím, že si hrajeme na vzorné a děláme co se očekává, i když to cítíme jinak.
Moc pěkný příběh vyprávěný z pohledu malého chlapce. I slzička ukápla.
Zvrat na konci knihy je nečekaný. Ale mám pocit, že popírá logiku v knize. Alice nemá důvod mlčet a terapeut nemá důvod ji rozmluvit.