Dandy1 komentáře u knih
Název je zavádějící. Pro lenochy tam nic není. Je to motivační kniha jak dosáhnout úspěchu a ničím se neliší od jiných.
Jak přibývala oddanost bohu, upadal můj zájem o konec příběhu. Bylo jasné, jak to dopadne. Víc se mi líbil příběh z deníku.
Tohle byla ztráta času. Zbytečně moc dějepisu z vývoje člověka a pak čtyři zajímavé myšlenky k dnešku. Nakonec zjištění, že s tím stejně nic neuděláte, protože máte rádi své pohodlí a čtení knih.
Pro mě nepoužitelné. Fakt se doma nebudu zapírat o kliku na dveřích.
Nedočetla jsem. Vadily mi neustálé odkazy na předešlé díly.
U Jodi mám vždycky jistotu, že budu přemýšlet o tom, jak bych se zachovala já. A taky, že budu potřebovat kapesník.
Moje první kniha o Davidu Rakerovi mě zas tak nenadchla. Pátrání po minulosti muže je skvělé téma. Ale přišlo mi to trochu překombinované a nereálné.
Že začátku knihy mi rady byly blízké, ale konec knihy je jen slátanina všeho možného.
Čekala jsem podle názvu i něco z života vlků. Název je klamavý. Toto je příběh spíše z života traperů, indiánů a místních obyvatel. Žádné napětí však nečekejte.
Hezké čtení na jedno odpoledne. Jen přemýšlím, kolik rodin by takový dar spíš rozhádal než spojil. :-)
Knížce chybí nějaký zásadní děj a zvrat. Je to jen prostoduché vyprávění o tom, jak se tady žilo dříve. Chybí propracování jednotlivých postav, pořádné dialogy i zápletka. Kdyby autorka sepsala o každé postavě samostatnou knihu, bylo by to lepší. Tohle je takový pohled z rychlíku do života jedné ženy, její matky a babičky. Mě to nestačí.
Je zajímavé se dočíst, jak se za posledních sto let změnila válečná strategie. Jak USA ovlivňuje celý svět. Jak jeden zlý člověk dokáže ničit život mnoha lidí a to ani nemusí být zvolený politik.
První dvě kapitoly super. Potom už jen slátanina. Na to že to psal vědec.
Psí láska je bezpodmínečná. Je to smutný příběh na jedno odpoledne.
Tato kniha si zaslouží víc než pět hvězdiček. Děkuji autorce, že mě nechala nahlédnout do nitra nemocného Alzheimerem. Dosud jsem si myslela, že tato nemoc peklem pro okolí. Teď vím, že nemocný je na tom ještě hůř...
Kniha má fajn styl, četla se díky krátkým kapitolám lehce. Děj už je horší.
Kniha vám poradí jak se orientovat v bolestech zad. Poradí metody návratu ke zdraví. Konkrétní cviky tu nejsou.