danka13 komentáře u knih
Hezký příběh, dá se říci i s dobrým koncem, určitě se na vilu pojedu podívat.
Na tajemno moc nevěřím, ale knihu jsem si koupila proto, že moje máma ve Vernířovicích vyrostla a máme to tu blízko. Líbila se mi.
Jedna z nejhezčích knih jaké jsem kdy četla a že jsem i za svůj život už přečetla opravdu hodně. Takové knihy mám moc ráda a vyhledávám je.
Hezké, čtivé, závěr mě překvapil, překvapila mě i spousta nových informací o 2.světové válce, doporučuji.
Obrovská životní zkušenost, ale na mě by to nebylo, knihu doporučuji, opravdu se tu zatím máme dobře.
No, asi jsem čekala trochu víc, je to taková pohádka pro dospělé, hlavně, že všechno dobře dopadlo, další díly už asi kupovat nebudu.
Báječná kniha, tyto knihy mám ráda, skoro jako od pana Michenera
Uf, docela jsem se při čtení nadřela, ale myslím si, že to stálo za to. Na druhý díl si dám trochu pauzu.
První tři díly byly asi lepší.
V poslední době s touto tématikou vychází poměrně mnoho knih, ale opět jsem byla velmi mile překvapena. Relativně všechno dobře dopadlo, ale Natálie měla velké štěstí, že se jí ne vlastní zásluhou podařilo opustit Rumunsko a začít nový život za velkou louží. Určitě to pro ni nebylo lehké.
Takovou knihu by si měli přečíst všichni. Vůbec si neumím představit, že bych něco takového přežila.
Za mě rozhodně 5 hvězdiček, až mi bylo líto, že kniha končí. Docela si neumím představit, že bych tu všechno nechala a odstěhovala se na opačný konec světa. Asi tenkrát měli lidé daleko více odvahy. Neříkám, že bych se do Argentiny nechtěla podívat, ale je přece jen trochu z ruky.
Paráda, kniha se čte sama, už se těším na druhý a třetí díl.
První kniha, kterou jsem od této spisovatelky četla a za mě hodně dobré. Knihu by se hlavně měly přečíst dívky, které se zamilují do cizinců, nemusí to být jen Arabové. Těším se na další díly.
Je jen velká škoda, že nemohu dát více hvězdiček. Knihou jsem se prokousávala pěkně dlouho, ale nelituji jediné chvilky, kterou jsem u ní strávila. Pan Michener zaslouží poděkování, škoda, že už se to nikdy nedozví. Knihu doporučuji všem, kteří se opravdu chtějí něco dozvědět o zrodu židovství, ale i o archeologii.
Další super kniha mého nejoblíbenějšího spisovatele. Není jen o válce, ale především o velkých láskách.
Jako vždy, tento autor mě nikdy nemůže zklamat. O Mexiku jsem toho moc nevěděla, nyní jsem daleko chytřejší. Už se těším na další knihy tohoto autora. Škoda, že nejsou všechny jeho přeloženy do češtiny.
Počáteční rozpaky vystřídalo velké pobavení. Určitě si přečtu i Analfabetku.
Spisovatelku mám ráda, tato kniha je super. Moc se mi líbila.
Kniha splnila moje očekávání, už se těším na druhý díl. Někdy mě tak napadá, jestli se náhodou nemáme příliš dobře v dnešní době a ani si toho nevážíme.