Datr1 komentáře u knih
ještě lepší než jednička, takhle zpracovat osudy jedné rodiny, aby to mělo hlavu a patu, se podaří málokomu. A opět události, o kterých jsem vůbec netušila, že se udály. Skvělé!
Velmi čtivé, krásně zpracované, popsané historické události, o kterých jsem neměla vůbec tušení. Doporučuji.
Skvělá kniha! Dost živě jsem si dokázala představit, že by se to takhle mohlo tenkrát zvrtnout, bylo mi tehdy 22let, a věřte, byla jsem po přečtení šťastná, že je to jen vymyšlený příběh.
Opět skvělá knížka, už jsem přečetla všechny její knihy, a všechny jsou skvělé.
Miluji humor pana Ebena a knížka splnila moje očekávání na 1. Až na pár místeček k hlubšímu zamyšlení, jsem se smála skoro pořád. Doporučuji.!
Skvělá knížka, prolínání minulosti s přítomností je někdy problém, ale tady se to povedlo. Moc hezky se četla, hodně jsem byla napnutá, jak to skončí.
Skvělá knížka, byla jsem napnutá až do poslední strany, vyprávění Saginy babičky o holocaustu jsem přečetla takřka jedním dechem, určitě se k ní ještě někdy vrátím
Úplně skvělá knížka, nedá se moc odložit, protože pořád není jasné, jak to bude dál, a jestli bude happy-end. Moc se mi líbila.
Tento díl je asi nejlepší, úplně skvělý, smála jsem se pořád. Plný počet ????????
Tak tohle je zatím nejnapínavější a nejdrsnější knížka o Joonovi. Bála jsem se číst další kapitoly, abych se nedozvěděla, jak to bude dál.
Od čínského autora je to má 1.kniha, pár stránek mi trvalo, než jsem si za pamatovala jména, ale pak super. Četla se moc dobře, napínavé, konec s příslibem pokračování. Jsem zvědavá na další.
Je pravda, že knížka je trochu slabší, ale v závěru se celkem vydařila, poveselila mně podobnost s Sherlockem, a docela se těším na pokračování, vypadá to na zajímavou dvojici s neobvyklými případy.
Čím dál lepší! Opravdu napínavé až do konce, a závěr úplně pobízí k přečtení dalšího dílu.
Toto byla moje druhá knížka od něj, a zase skvělá. Nádherný příběh.
Kniha je odpočinková, vtipná, dobře se čte, těším se na druhý díl
Moc pěkná knížka pro mladé slečny, všichni jsou krásní a zamilovaní, skvělá oddychovka. Škoda jen, že už dávno nejsem mladá slečna...
Za mně skvělá jako Analfabetka, vtipné, plné zvratů, akorát konec trochu rozpačitý.