Daxie L. Jesus

Děti jsou zlo a vy jim dáváte možnost se rozvíjet?! Gratuluju, já už jsem rozvitej!!!

Když jsem byl ještě malej fakan, leželo mi to hned vedle Bible.

Navzdory varování v knize jsem si to četl před spaním.

Prokleté číslo nám odkrývá nejen apokalypsu, ale i špicu světového filmu.

Snad jediná věc, kterou bych mohl vyčíst je: Proč je titulní postava zase nějakej fakan?!

Pokud chcete zkusit, jak moc velký intelektuál jste, pak je toto kniha přesně pro Vás. Pomalá mozkodrť Vás dostane a nepustí. Uchopí a zatřese. Zničí nervový systém. Vykroutí střeva. Hodí Vám do duše antikrista, který vyleze z temnoty oné jen na konci nekonečné destopie. Budete posedlí hloubkou fantazie a inteligence Orwellova světa. Intelektuální náboj termínů a pojmů. Přemýšlení, co do velikosti nebo síly nepřetržitě sužuje primární přemýšlení, obpojuje mozek a zapojuje zpět až ke konci této terapie husí kůží, s čímž přichází i nové myšlení a úsměv pokřivené mentality s obnovenou ideí o životě. Nekonečný beznaděj diktatury Vás bude sledovat na každém kroku až do spopelnění předešlého způsobu života. Stanete se loutkou v temném universu ohromení. Ovšem, takto náš svět vypadá do teď. Demokracie je tatáž totalita, jen si sami vybíráme svého diktátora. To jediné, co zbývá říct je: Dejte se mezi nás!
P.S.: A že nikdo nedal ,,odpad".

Nalijte mi tekutý dusík do střev a spalte mozek, pokud není tohle ztělesněním snu fanatika destopických knih (Orwella nepočítám, už je až moc komerční).

Divně debilní kravina. Když byla jednička propadák, pak je tohle nezařaditelná sračka.

A pořád stejně divné. Islanďanům leze ten jejich mor nějak na mozek.