Didi15 komentáře u knih
Jedna velká paráda, dalo by se říci, ze tu byli tři příběhy v jednom. Je to skvělá série a ja se budu a nadějí těšit na další díl, snad bude:)
Super, za mě zajímavější než díl první. Více nemám ani co dodat, opakovala bych slova z hodnocení Ledové princezny. :)
A tohle mě bavilo víc než stříbrná židle, takže jsem zvědavá na další díl :)
Jak bylo napsáno v komentáři pode mnou,k Mayovym knihám jsem se dostala až teď proto, že mě nijak nezaujala obalka(přitom čínské jsou tak krásné). Ale jak se říká, člověk míní, pánbůh mění :D
Teď Maye miluju a mám před sebou ještě dvě knihy a pak budu netrpělivě vyčkávat další.
Umrlčí cesta se mi líbila velice, bylo to zase něco jiného. A musím zmínit, že v každé knize se mi libila vždy nějaká prupovidka, která mě nahlas rozesmála. Tady se jednalo o trubce :)
Je to fakt bezvadný :)
Možná průměrný příběh ,ale mně se to četlo dobře a tak vlastně s ničím nemám extra problém:)
Něco mi na příběhu vadilo, ale nedokážu říct přesně co. Ale od autorky jsem již četla lepší knihy,nicméně se nedá upřít čtivost.
Vlastně to nebylo tak špatné. Docela zajímavá zápletka, i když bylo zřejmé co se asi tak stane.
Na hodnocení bych tu potřebovala více hvězdiček, protože za čtyři hodnotím mnohem lepší knihy, ale na trojku to taky není. Takže asi tak.
Za mě lepší než první tři dily a jedu nadsena dál:)
Asi proto, ze se objevuje Araulen a Gilan:)
Četlo se to dobře. Celkem i dobře vymyslešné, ale přišlo mi to takové jednoduché,jako určité typy vět nebo výroky hlavních hrdinů.
A konec mě tedy dostal, necháte smrtící zbraň někomu pro koho jede police a vy o ni víte, protože se o ní předtím jasně bavíte? Tomuhle místu jsem se fakt zasmála. Nevím, zda číst předešlé knihy od autora.
Co si budeme povídat, Hranicar je Hraničář, ale i toto není špatné. Baví mě to, i když to nese jasné prvky z Hraničáře, prostě u některých knih jsem schopná ledacos odpustit:)
Na tuto knihu jsem se velice těšila. Bryndzův styl je čtivý, i když mi přijde, že někdy spěchá a tam kde si žádám více informací, je to takové useklé. Nicméně jsem se nenudila, takže za pět. Další knihu si zcela jistě přečtu.
Já prostě tuhle sérii miluju , nemám tomu nic vytknout, jen snad, že bych potřebovala více takovýchto knih . Tady snesla i x tisíc stránek :D Rowlingová je fakt Paní spisovatelka . Panebože, ten sloh...ten je úžasný .
Naprosto skvělá kniha, já jsem si tuhle sérii prostě úděsně zamilovala.:)
Žádná kniha mě ještě nezklamala. Líbí se mi , že se autorka nebojí do žádného tématu pustit. No, je těžké přiklonit se k jakkékoliv straně, ale jako čtenáři se mi to opravdu líbilo.
No konečně! Fakt: chybí Will a Halt. Fakt: Na Maddie se těžko zvyká . Fakt: I přes dva dva uvedené fakty, je to prostě naprosto skvělá kniha, pokaždé jsem z chutí četla. Celou sérii bych si klidně dala ještě jednou . Spisovatel ví , co dělá a za knihy pro mláděž a děti , je to jedna velká topka:)
Kniha se mi líbila více než předešlý čtený Nesmírný . Pan spisovatel má vždy pěkné příběhy, ale někdy je to zbytečně zdlouhavé na můj vkus.:)
Dávám za čtyři, i když teda musím tvrdit , že to nebyla zdaleka propracovaná kniha. Vůbec jsem nepochytila, kdo byl ten tajemný muž, plus to mělo dalších pár nedostatků. Nicméně vyzdvihuji to, že se člověk něco nového dozvěděl o obrazu a synténézii, respektive mě to alespoň donutilo dohledat si informace. Každodpádně se však nedá upřít čtivost. Navíc honba za krásou je více než příznačné téma dnešní doby.
Tak za mě to byla naprosto paráda a nemohla jsem se odtrhnout:) Perfektní čtení, ano, plné brutality, ale to nic neubírá na velmi propracovaném příběhu . Za mě velice zajímavé a úplný závěr jsem takhle úplně čekala:) Myslím poslední větu.
Ted už jenom čekám na další díl a budu doufat, že se Katie rozhodne konečně a definitivně pro Kynu.:)