Didi15 Didi15 komentáře u knih

Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Za mě další dobrý díl , docela jsem se i zasmála. Vrhám se na další díl .

31.07.2024 4 z 5

Dokonalý hrob Dokonalý hrob Stacy Green

Další skvělý díl této série . Čte se to úplně samo a nezbývá nic jiného než čekat na další díl.

22.07.2024 5 z 5

Výzva sluneční královny Výzva sluneční královny Nisha J. Tuli

(SPOILER) Na začátku mě to příliš nechytlo. Pak se to ovšem rozjelo a byla to jízda . Bavilo mě to , i když to teda byla dost předvídatelné. A budu se velice těšit na další díl. Že by byla Lor srdcová královna ?:D

22.07.2024 5 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Hezky a čtivě napsáno, ale již jsem četla lepší knihy na toto téma. Komentář budu u všech třech dílů kopírovat , protože vše mi přišlo naprosto stejné . I když možná Cilka má nejzajímavější příběh. Vítám děj z gulagu.

01.07.2024 4 z 5

Hrob Hrob Yrsa Sigurðardóttir

Tento díl ještě lepší než první . Série Černý led je opravdu skvělá a stojí určitě za přečtení . Navíc je opravdu navozena mrazivá atmosféra. Už abych si mohla přečíst další díl.

17.06.2024 5 z 5

Jizvy plné beznaděje Jizvy plné beznaděje Stefan Ahnhem

Četlo se to dobře , autor píše dobře . Ale někdy mi to přišlo zbytečně zmatené a nesmyslné . Není to prostě Fabian .

06.06.2024 4 z 5

Murtagh Murtagh Christopher Paolini

Tohle bylo naprosto parádní , kam se hrabe Čtvrté křídlo :) Murtagh mi přirostl k srdci a já doufám, že se dočkáme více dílů z tohoto krásného světa.

06.05.2024 5 z 5

Přísně tajný spolek svérázných čarodějek Přísně tajný spolek svérázných čarodějek Sangu Mandanna

Je to opravdu milé a hřejivé , čte se to dobře a pokud hledáte něco nenáročného a roztomilého , touhle knihou neuděláte chybu:)

29.04.2024 4 z 5

Lepší člověk Lepší člověk Louise Penny

I když tentokrát jsem si (snad poprvé ) domyslela hned na začátku , kdo je vrah , bylo to opět výjimečné čtení . Já to zbožňuju .
A Penny se toho nebojí ,vraždit těhotné ženy , malé kluky ..
Když tuhle sérii čtu, cítím , jakoby bych ve Three Pines žila taky .
Doufám, že příští díl nebude posledním .

04.03.2024 5 z 5

Pozoruhodně bystrá stvoření Pozoruhodně bystrá stvoření Shelby Van Pelt

Tohle je milý a odpočinkový příběh , líbilo se mi to.

19.02.2024 5 z 5

Hladový duch Hladový duch Louise Penny

Jak pokračuji sérií , tím víc se vyskytují vtipné hlášky a Ruth naprosto zbožňuju .
A Olivier ? To snad ne... okamžitě se vrhám na další díl.

12.02.2024 5 z 5

Oživlý kámen Oživlý kámen Louise Penny

Opět skvělé , a místy i opravdu zábavné . Miluju to .

07.02.2024 5 z 5

Osamělá noc Osamělá noc Charlotte Link

Jedna z mých oblíbených autorek , opět to stálo za to . Já jsem spokojen a velice ráda si počkám na další .

31.01.2024 5 z 5

Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Fajn kniha u které se poučíte a může to zachránit život vám nebo někomu jinému.:)

19.01.2024 4 z 5

Hrobník a dívka Hrobník a dívka Oliver Pötzsch

Opět skvělé , ale první díl se mi líbil o krapítek více a chtěla bych více pana hrobníka :)

30.10.2023 4 z 5

Jméno ďábla Jméno ďábla Andrew Mayne

Knihy od tohoto autora se mi čtou velice dobře . Příběh byl zajímavý , ale klidně bych jen četla o rodině iluzionistů :)

23.10.2023 4 z 5

Kavky Kavky Ken Follett

Líbilo se mi to moc a víc k tomu nemám co dodat :)

02.10.2023 5 z 5

Námořní bouře Námořní bouře Andrew Mayne

Je to velice čtivá kniha a jsem moc ráda, že se série odehrává v jiném prostředí než jsme zvyklí :)

19.09.2023 4 z 5

Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Četlo se jedna báseň, sice za mě už trochu překombinovaný příběh ,ale pořád je to jízda . Velice se těším na dalšího Rakera:)

21.08.2023 5 z 5

Pronásledování Pronásledování John Flanagan

Volavky rozhodně lepší než Hraničář a Arazinini vlci. Čte se to zase báječně , ale i tady se mi zdálo, že se nic moc neděje.

18.08.2023 4 z 5