Didi15 komentáře u knih
Za mě další dobrý díl , docela jsem se i zasmála. Vrhám se na další díl .
Další skvělý díl této série . Čte se to úplně samo a nezbývá nic jiného než čekat na další díl.
(SPOILER) Na začátku mě to příliš nechytlo. Pak se to ovšem rozjelo a byla to jízda . Bavilo mě to , i když to teda byla dost předvídatelné. A budu se velice těšit na další díl. Že by byla Lor srdcová královna ?:D
Hezky a čtivě napsáno, ale již jsem četla lepší knihy na toto téma. Komentář budu u všech třech dílů kopírovat , protože vše mi přišlo naprosto stejné . I když možná Cilka má nejzajímavější příběh. Vítám děj z gulagu.
Tento díl ještě lepší než první . Série Černý led je opravdu skvělá a stojí určitě za přečtení . Navíc je opravdu navozena mrazivá atmosféra. Už abych si mohla přečíst další díl.
Četlo se to dobře , autor píše dobře . Ale někdy mi to přišlo zbytečně zmatené a nesmyslné . Není to prostě Fabian .
Tohle bylo naprosto parádní , kam se hrabe Čtvrté křídlo :) Murtagh mi přirostl k srdci a já doufám, že se dočkáme více dílů z tohoto krásného světa.
Je to opravdu milé a hřejivé , čte se to dobře a pokud hledáte něco nenáročného a roztomilého , touhle knihou neuděláte chybu:)
I když tentokrát jsem si (snad poprvé ) domyslela hned na začátku , kdo je vrah , bylo to opět výjimečné čtení . Já to zbožňuju .
A Penny se toho nebojí ,vraždit těhotné ženy , malé kluky ..
Když tuhle sérii čtu, cítím , jakoby bych ve Three Pines žila taky .
Doufám, že příští díl nebude posledním .
Tohle je milý a odpočinkový příběh , líbilo se mi to.
Jak pokračuji sérií , tím víc se vyskytují vtipné hlášky a Ruth naprosto zbožňuju .
A Olivier ? To snad ne... okamžitě se vrhám na další díl.
Jedna z mých oblíbených autorek , opět to stálo za to . Já jsem spokojen a velice ráda si počkám na další .
Fajn kniha u které se poučíte a může to zachránit život vám nebo někomu jinému.:)
Opět skvělé , ale první díl se mi líbil o krapítek více a chtěla bych více pana hrobníka :)
Knihy od tohoto autora se mi čtou velice dobře . Příběh byl zajímavý , ale klidně bych jen četla o rodině iluzionistů :)
Je to velice čtivá kniha a jsem moc ráda, že se série odehrává v jiném prostředí než jsme zvyklí :)
Četlo se jedna báseň, sice za mě už trochu překombinovaný příběh ,ale pořád je to jízda . Velice se těším na dalšího Rakera:)
Volavky rozhodně lepší než Hraničář a Arazinini vlci. Čte se to zase báječně , ale i tady se mi zdálo, že se nic moc neděje.