Dixinka komentáře u knih
Magické. Kniha se mi od autora líbila. Stejně jako i jeho zatím celá tvorba, kterou jsem četla.
Fantastické. Napínavé čtení od prvního písmene až po to poslední. Takové rozuzlení jsme nečekala.
Ten kdo nezažil, plínkové tornádo, galeje na mateřské dovolené tuto knihu nepochopí. Já dávám vysoké hodnocení za optimismus a pravdivé denní postřehy. Moc se mi líbily i vzpomínky na události roku 2009 - 2011.
Hezký a mnohdy i pravdivý životní příběh. Jen mě po celou dobu rozčiloval až patologický vztah matka a dcera. V předškolním věku by se měly děti asi ještě vychovávat a užívat si dětství.
První díl jsem nečetla. Tento díl, byl odpočinkové, prázdninové čtení. Byla jsem ráda za historické vsuvky.
Začátek byl hezký. Plný slov k zamyšlení. Závěr byl jen opakováním již vyslovených myšlenek
Libanon, Bejrut, místa, která mě zajímají. Z autorem se čtenář řítí z akce do akce. Hodnocení je, ale za unáhlený a useklý závěr.
Hezké čtení i ilustrace. Kniha potěšila. Stručný životopis napsaný zábavnou formou.
Už dlouho jsem nečetla knihu od této autorky a teď vím, že to musím napravit. Irena totiž zraje jako víno. Její knihy jsou čím dál hezčí. Bavil mě příběh měnící se Prahy i Andreina láska.
Kniha není nějak rozsáhlá, ale děj je značně překombinovaný. Rozvláčněle napsané.
Četla jsem i lepší. Možná jsem se až příliš těšila a teď jsem trošku zklamaná.
Hezké čtení. Některé události byly příliš stroze useknuty. Což bylo na škodu celého příběhu. Ale i tak, vysoké hodnocení
Nakonec hodnocení jen čtyř hvězdiček za opakující se myšlenku a symboliku. Jinak to nebylo vůbec špatné a marné pokračování.
Hodně těžká kniha na pochopení hluboké myšlenky. Bohužel mi někde opravdu unikal smysl. Možná je to ještě nevyzrálostí k této knize.
Slabý děj. Nepochopila jsem postavu Prince. Pokud to byl pokus o navázání o předchozí skvělou trilogii, tak se to moc nezdařilo.
Čekala jsem od této knihy víc. Některé pasáže byly dojemné i humorné, ale jako celek troch pro mne slabé.
Fulghum opět zabodoval. Bez ztráty hvězdičky. Mohu jen souhlasit, že nejhezčí příběh je Pouť. Krásné a k zamyšlení jako vždy.