Dixinka komentáře u knih
Líbilo se mi téma i kniha. Bylo to psané s něhou a zahalené do zvláštního tajemství.
Nevím, přesně proč, ale tato kniha mi nějak nesedla. Pořád to bylo dokola. Minulost, přítomnost. Bez vývoje děje. Bohužel hodnotím tak jak hodnotím.
Krásná kniha jak pro dospělé, tak i pro větší děti. Nádherná čeština. Prostě pohlazení po duši jak to máme od Marie Kubátové rádi.
Geocaching je skvělá hra a napsat o ni takovou to knihu mě ani ve snu nenapadlo. Dost dobrý. Celý děj byl napínavý. A i když téměř nečtu e-knihy, tuhle jsem celkem rychle zhltla. Děkuji Evičko, za darování této knihy.
Kepler je prostě senzační. Jen co mi vadilo byla ohromná brutalita při popisování zločinů. Trošku mi z toho bylo nevolno. Jinak samotný příběh, zápletka, celá linie příběhu senzační.
Nezklamala. Krásné napínavé čtení. Opravdu pro mě špička v dnešní literatuře. Už se těším na další.
Jako povinnou četbu mě tato kniha minula. takže teď doháním co jsem ve škole ošidila. Je dobré si některé věci opět osvěžit.
Přečteno jedním dechem. Sice jsem si knihu chtěla šetřit, protože je opravdu pěkná, ale nakonec už jsem na konci. Krásná kniha, ilustrace,provedení. Prostě super.
Nakonec 3 hvězdičky pro zdárný konec. Čekala jsem víc. pro mě zklamání.
Můj první King a moc se mi líbil. Určitě budu v četbě tohoto autora pokračovat.
Pořád se stejně opakující se vtipy, které už mi ani směšné nepřipadaly. Asi nejhezčí byl první díl. Doufám, že už to bude poslední aristokratka, nebo že už dojde k nějaké změně.
Opravdu dobrý psychologický román. Přečteno dá se říct jedním dechem. Ten konec byl překvapující.
Klasika, které se vyhýbáme. Škoda. Krásná, ale smutná kniha. Po dočtení mě napadlo přirovnání, které s neodpustím Babička po Americku.
Tohle není Viewegh! Něco tak hrozného jsem už dlouho nečetla. A o to víc mě to mrzí, že jsem si tolik od toho autora slibovala. Knihu jsem sice dočetla celou, ale jen ze slušnosti k autorovi. Jediné čím mě autor oslovil je, že ratanová křesla opravdu tlačí do zadku a je nutno při sezení použít polštář. To je tedy pravda pane Michale....jinak bohužel - odpad!
Jako povinnou četbu jsem tuhle knihu minula, zavrhla a odmítla. Nyní jsme byla uchvácena veršem a dějeme. Opravdu pěkné čtení.
Tak jsem ji konečně dočetla. Zavzpomínala jsem na doby v náboženství, kdy jsem polovině otázkám nerozuměla a jen papouškovala to co ostatní. Kniha jako celek nic moc. Spousta otázek, žádné odpovědi. Rozhodně jsem čekala víc.
Krásná kniha. V mnoha pohledech na život bohužel i pravdivá. Celá mě tak trošku rozesmutnila, ale dohnala k zamyšlení.....kam vlastně kráčíme??!!
Super kniha. Doporučuji všem studujícím.
Trochu zklamání. Nakonec ten démon alkohol téměř vždy zvítězil. Hezky,lehce psaný příběh ze života.