Dixinka Dixinka komentáře u knih

Birthday Girl Birthday Girl Haruki Murakami

Přečteno samozřejmě za chvilku. Kniha k hlubokému zamyšlení. Bohužel než se zamyslíte, příběh už končí.

13.05.2018 4 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Občas jsem musela hodně lapat po dechu. Kniha mi byla doporučena, tak jsem úkol splnila. Ale opravdu, se sebezapřením jsem se prokousala ke konci.

13.05.2018 3 z 5

Marie Terezie: Miluj a panuj Marie Terezie: Miluj a panuj Miroslava Zlatníková

Poutavě a moc pěkně napsaná kniha.Opravdu přečteno jedním dechem.

13.05.2018 5 z 5

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Skvělé čtení. Opravdu mistrovské dílo. Doporučuji.

05.05.2018 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Nádhera, super, doporučuji. To jsou tři slova v komentáři. Opravdu povedené díloa doufám, že vznikne pokračování.

01.05.2018 5 z 5

Velký skok Velký skok Suzy Greaves

Očekávala jsem víc. Mnoho myšlenek převzatých z jiné literatury.

21.04.2018 3 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Beavo, litovala jsem, že už jsem na konci. Moc pěkné.

20.04.2018 5 z 5

Psychosomatická prvouka Psychosomatická prvouka Radkin Honzák

Přečteno jedním dechem. Moc pěkné a poučné

14.04.2018 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Nic moc. Čekala jsem víc, ale zase to takový odpad nebyl.

12.04.2018 4 z 5

Na hranici života a smrti: 25 rozhovorů s předními českými lékaři Na hranici života a smrti: 25 rozhovorů s předními českými lékaři Marie Frajtová

Nádherná kniha. Není to jen o rozhovorech, ale je to o životě a poslání. Moc pěkné

12.04.2018 5 z 5

Akta Julián Akta Julián Gregg Loomis

Pěkné. Tematika značně podobná jiným autorům, ale hezky psaný děj.

30.03.2018 5 z 5

Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Hrozný. Některé pasáže jsem dokonce chtěla přeskočit. Když jsem si, ale celé shrnula, bylo pár odstavců, co pobavily. Rozhodně jsou lepší knihy.

11.03.2018 2 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Tak tomu říkám super, noblesa, úžasný zážitek. Opravdu, doporučuji.

02.03.2018 5 z 5

Antialkorán aneb nejasný svět T. H. Antialkorán aneb nejasný svět T. H. Patrik Ouředník

Pěkné, vtipné a výstižné. Takové čtení na jedno odpoledne.

03.02.2018 5 z 5

Saturnin se vrací Saturnin se vrací Miroslav Macek

Tak kromě cca 2 vtipů, jsem v knize satiru Jirotky hledala marně. Možná bylo celé ovlivněno autorem, jeho pověstí. Velké zklamání.

28.01.2018 2 z 5

To To Stephen King

Na knihu jsem se těšila tolik, až jsem zažila malé zklamání. Ten konec se mi vůbec nelíbil. Proč To tak vlastně zakončili????

21.01.2018 4 z 5

Pes Jejího Veličenstva a jeho mise Pes Jejího Veličenstva a jeho mise David Michie

Oddechovka. Pěkná pohádka.

01.01.2018 4 z 5

Příliš krátký provaz Příliš krátký provaz Matthew FitzSimmons

Vynikající.Od prvního do posledního slova naprosté napětí.

26.11.2017 5 z 5

Život v hříchu Život v hříchu Eva Ava Šranková

Čekala jsem víc. Pořád se mi pletla jména, která se všemi tituly byla dlouhá a krkolomná. Bylo to jak číst učebnici dějepisu.

19.11.2017 2 z 5

Ódinovo dítě Ódinovo dítě Siri Pettersen

Tak to byla knížka! Opravdu moc pěkné. Od začátku do konce jsem se od knihy neodtrhla.

12.11.2017 5 z 5