Dizzy3 Dizzy3 komentáře u knih

Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Dokonalost! A Roth.. láska na celej život.. může být někdo dokonalejší než on?

Rok čekaní se vyplatil, ani jsem to nechtěla dočíst jak to bylo boží.

Spoiler: bože nemůžu uvěřit tomu štěstí, že se Layla rozhodla pro Rotha hned na začátku a z celé knihy tříská romantika na každé stránce! Prostě team Roth forever :D

30.11.2023 5 z 5

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Pááni! Nejlepší je, když od knížky nemáte žádné očekávání, dokonce si myslíte, že podle anotace vás až tak moc bavit nebude, začnete ji číst vlastně jen proto, že zrovna jinou nemáte po ruce a ona je to nakonec taková bomba! Řekla bych, že překvapení tohohle roku. Vypadalo to podle názvu i anotace trochu povrchně, ale teda wau bylo to nádherný, srdceryvný, při operaci jsem měla zadrženej dech.. prostě dokonalost!

10.07.2023 5 z 5

Král Král Devney Perry

Waau! Vůbec jsem neměla očekávání spíš jsem se bála, že mne to nechytí, ale chyba lávky byla jsme u knihy přilepená dokud jsem ji nedočetla. Dash a Bryant byli úžasní, opravdoví, problémy řešily jako normální lidi - super osvěžení :) ale jako kdo to teda udělal?! :D nebo jsem přeskočila nějakou kapitolu? :D

16.06.2023 5 z 5

Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

To bylo božský!! Úplný pohlazení po mé romantické duši! Jedna z nejlepších , co jsem za poslední dobu četla. Je to taková ta klasika, ale prostě to má jiskru, vtip a celou dobu jsem se musela usmívat jak to bylo krásně zamilovaný :) a ta čtivost je neskutečná! Nova byla úžasná - krásná, vtipná, sebevědomá,.. fakt mne tyhle hrdinky baví :) A ještě když se v knize mísí středoškolský prostřední a americký fotbal, moje milovaná kombinace, tak není co řešit :)

13.06.2023 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Tohle mělo fakt říz a slupla jsem to jako malinu. Je tam hodně sexu, jakože fakt hodně :D ale naštěstí to není ten případ kdy vás to pomalu začíná nudit. Jen škoda, že hlavní hrdinové neměli mimo sex. scény tolik prostoru prototže mezi nimi byla ta správná chemie, která by si zasloužila rozvinout :) No ale co ten nejrychlejší konec v historii všech knížek?! Chtěla jsem otočit na další kapitolu nebo minimálně epilog a ono už bylo konec příběhu! Velká chyba, protože Bennet a Chloe byli dohromady božský :)

09.06.2023 5 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

O chlup slabší než první díl, až na ten konec, ten byl tedy ještě víc šílenější než u prvního dílu. Celkově mi tento díl oproti jedničce přišel takovej jemnější co se týče určitých scén :D přesto to bylo pořád čtivé a knihu jsem zhltla během dne. A fakt žeru Ronana :D ty jeho kecy jsou prostě nejvíc :D Jsem zvědava na Knoxe a jak do toho všeho zapadá Adam. Teď už jen vydržet než vyjde trojka.

25.04.2023 5 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Musím říct, že jsem okouzlena! Nenechte se zmást obálkou nebo názvem. Já jsem věděla, že se mi kniha bude lilbit, ale předčila mé očekávání! Příběh byl fakt skvěle propracovaný a popsaný i když hlavní zápletka myslím teprve přijde. A co teprv ta milostná linka?! Bože tak moc bych jim to přala! Není to uplně klasická love story, konec byl dost pochmurný, takže jsem dost zvědavá jak se tohle vyvrbí. podobnost s Dark elements se nedá popřít a možná to bylo i o chlup lepší :)

21.04.2023 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Teda člověk by podle anotace, názvu i přebalu čekal nějakou povrchní záležitost a ono se z toho vyklubal super krásný příběh co chytí za srdce :)

01.04.2023 5 z 5

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Dokonalé. Další top kniha od této autorky. Četlo se to samo, bylo to svižné, výměny názoru mezi hlavními hrdiny opravdu vtipné, což už mi přijde jako takové poznávací znamení autorky :) předvídatelné ano, ale stejně jste k uvytržení z toho jak to asi dopadne :)

14.04.2022 5 z 5

Kudy ke hvězdám Kudy ke hvězdám Jenn Bennett

Musím rict, ze to byla skvela jednohubka! A to jsem to, ze zacatku chtela vzdat, protoze mi postavy absolutne nesedly. No.. jesteze jsem to neudelala! :) super sladarna tak akorat, zadny prehnany dramata a dvojice mela spoustu prostoru pro sebe. To ocenuji hodne, protoze mam pocit, ze ve spoustě knizek jim neni dan prostor nebo se vse semele na poslednich par strankach. Dopadlo to se vsemi presne tak jak jsem si predstavovala, takze idealni oddechovka a hlavni hrdiny jsem si nakonec zamilovala :) A co vic, mam chut jit nekam kempovat a pozorovat hvezdy!

22.07.2021 5 z 5

Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

(SPOILER) Teda..ani nejak nevim co napsat..citim neskutecnou nespravedlnost vuci hlavim postavam - miluji se, ale nesmi se dotknout natoz polibit a jednomu z nich nezbyva moc casu...a ten konec! Ukapla mi nejedna slza i kdyz v podstate, ani jeden neumrel.. ale boze jak ja nesnasim otevreny konce! Ve skrytu duse doufam v pokracovani :)

Skvelej napad i pribeh a kdyz si clovek predstavi, ze by se neco podobneho mohlo dit i ve skutecnosti..Zkratka dalsi kniha, ktera bude mit cestne misto v me knihovnicce a urcite se k ni jeste nekdy vratim :)

19.07.2021 5 z 5

Pouto Pouto Anna Todd

(SPOILER) Nemohla jsem se dočkat konce, protože to napětí jestli budou spolu nebo ne se pomalu nedalo vydržet, ale zároveň jsem se ho děsila.. přiznám se, že teď, když mám dočteno, tak se cítím jak po rozchodu :D asi si je půjdu přečíst ještě jednou - tak moc se mi knížky zaryly pod kůži. Všechny emoce co prožívaly hlavní postavy jsem cítila s nimi.. Co původně vypadalo jako oddychovka v podobě teenage 50 odstínů tak přerostlo v něco víc. Pomalu už jsem ani v ten happy end nedoufala, a tak mne mrzí, že byl tak odbytý, čekala jsem nějakou bombu - zásnuby, svatbu. škoda, že to, na co většina čtenářů čekala se odbylo na posledních pár stránkách, kdežto zbytek knihy mě Tessa děsně štvala..hlavně nechápu proč ho odmítla po přečtení jeho knihy.. a bože 2 roky čekaní..?? Nicméně po přečtení série se k zástupu vysněných chlapů v podobě pana Darcyho, Edwarda, Christiana a mnoho dalších přidavá i Hardin.. a aniž by mne to na začátku první knížky napadlo, Hardin momentálně svým způsobem všechny převyšuje...

12.06.2021 5 z 5

Outsider Outsider Stephen King

Kinga miluju, ale tohle byla pro mne jeho nejslabší kniha... Dočteno jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy a i tak to bylo dost náročný. Začátek byl celkem zajímavý, ale tím to skončilo..žádná atmosféra, spád ani nic podobného, postavy nesympatické.. Jako povídka by to stačilo, takto byl příběh zbytečně natahovaný, spousta myšlenek se pořád opakovala..kantalup na každé stránce.. Když Kinga, tak jeho starší díla, které jsou prostě skvosty.

13.02.2020 2 z 5

Správný krok Správný krok Liz Tomforde

Co to mělo jako být??!! Bylo to naprosto pohlcující a geniální! Až budete začínat číst tuhle knížku rozhodně si vemte volno nebo domluvte hlídání, protože budete číst bez přestávky až do konce, žádný rušení nepřipadá v úvahu! Tohle mělo prostě grády a byla to jízda. Miluju a děkuju! A co vážně miluju tak přesně tyhle hlavní hrdinky jako je Indigo - krásné, milé, vtipné a inteligentní s neskutečným charisma, které jde cítit z každé stránky :) a samozřejmě, že si musím připsat na seznam mých vysněných chlapů i Ryana Shaye to dá přece rozum!

P.s. Proč tu nejde dát víc hvězdiček?! :D

18.01.2025 5 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Nemůžu se rozhodnout jak tuhle knihu hodnotit.. na začátku jsem si myslela, že ji odložím... nesedl mi styl psaní.. občas jsem ani netušila, která postava danou větu vyřkla.. zrychlené, chaotické, místy trochu zmatené... skvělej námět, ale vše ostatní trochu pokulhává.. :D nešlo to zkrátka do hloubky, moc ráda bych se o ostatních postavách (i o hlavním hrdinovi) dozvěděla něco víc, ale bylo to všechno hrozně hrr.. a Beth mi moc nesedla.. až příliš naivní a až příšliš ji všichni vyzdvihovali do nebe.. a přesto se mi kniha v celku líbila - hlavně díky Razerovi a motorkářskému prostředím.. váhám mezi 3 - 4 * :)

SPOILER *nejsme si jistá, jeslti si přečtu Viperův příběh, ale rozhodně udělám vyjímku pokud by byla kniha o Shadeovi a Lily :D

06.08.2024 4 z 5

Touha Touha Tracy Wolff

Předčila očekávání! Mne se příběh opravdu moc líbil. naopak mi spousta věcí přišla poměrně originálních (ale třeba nemám až tolik načteno). Se Stmívaním to mělo společnýho maximálně super sexy ochranitelskyho upíra :D což hodnotím jenom kladně :D Grace byla místy typická puberťačka se stíhacími sklony, ale nemůžu jí to vyčítat asi bych dopadla uplně stejně ohledně Jaxona :D konec byl nečekaný a ja jen doufám, že v dalším díle nevznikne nějaky trojuhelník, i kdyz je Flint celkem sympaťák, tak všichni víme, kdo je prostě bezkonkurenčně lepší! Navíc druh a družka, takže se opovaž Grace! :D

08.01.2024 5 z 5

Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Miluju to! A miluji celou sérii! Fakt to nemá chybu. Magie na mne dýchala z každé stránky. Není víc co psát, prostě si to přečtěte a vůbec neváhejte!

*A já to jdu ořvat, že už mám dočteno

03.01.2024 5 z 5

Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Ovšem tohle! Tohle bylo něco ÚŽASNÝHO! Námět, zpracování, čtivost - stránky letěly ani nevím jak. Bylo to vtipný a všechny postavy miluju! Handlíř a Callypso.. fuuha žhavost tak milion stupňů a zároveň romantika jako blázen. Mam pocit, že tahle kniha má v sobě všechno co je potřeba a je to tak dokonale namíchané až se tomu věřit nechce. Celou knihu jsem si v duchu říkala jak to může být tak moc boží! Miluju!

18.12.2023 5 z 5

Nádech Nádech Penelope Douglas

Byla to pecka! Slow burn hate to love na jednicku! Miluju když si přečtu nějaky skvost jako je tenhle :) jsou zkrátka knížky a Knížky :)

11.05.2023 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Ze začátku mi Carrie lezla dost na nervy svou jakousi dětskou naivitou, mluvou i chováním kvůli čemuž jsem knížku málem odložila, bohužel se to táhlo skoro celou knihu a až na konci jsem ji vzala trochu na milost…asi bych taky nerekla, ze se clovek bude takhle chovat po 7 letech trýznení, ale jsou to jen me domnenky…jak uz tu někdo psal je tu svým způsobem splácaná spousta věcí dohromady, vše se seběhlo hrozně rychle…ale ve vysledku jsem dostala to co jsem od knihy chtěla a proste miluju tyhle epilogy! A Rivera :D

02.10.2022 4 z 5