Duchoslp Duchoslp komentáře u knih

Kopírák Kopírák Sam Holland

Musím říct, že se mi knížka opravdu líbila. Byla hodně čtivá, děj měl spád, jen těch brutálních scén na mě bylo docela dost. Poslední zmínka bude o hodně zvláštním konci, tak nějak tam úplně nezapadnul

21.12.2023 4 z 5

Co zůstane v lesích Co zůstane v lesích Kate Alice Marshall

Dějově opravdu super, přečetla jsem jedním dechem. Nečekejte žádné propletené důmyslnosti, ale dobrý příběh, kde strašák nemusí být jen sériový vrah a může se skrývat blíž než by vám bylo milé

17.12.2023 3 z 5

Dům zrcadel Dům zrcadel Ben Cheetham

Druhý díl byl opravdu hodně slabý. Nelíbil se mi děj ani vývoj jednotlivých postav a dalo mi dost úsilí knížku dočíst do konce.

13.12.2023 3 z 5

Echo Echo Thomas Olde Heuvelt

Asi jsem od toho čekala něco jiného. Za mě byl děj zbytečně rozvláčný a do hororu to mělo hodně daleko. Taková duchařská gay story.

09.12.2023 3 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Druhý díl byl stejně skvělý jako ten první. Kay a Elliot se pouštějí do vyšetřování nového případu, kde nic nemusí být tak, jak to na první pohled vypadá. Přečetla jsem jedním dechem a už se moc těším na další

29.11.2023 4 z 5

Temné dědictví Temné dědictví Andy Maslen

Druhý díl Henryho a Hannah zavede do vyšších společenských kruhů. Vyšetřování je tentokrát bez velkých dějových zvratů, ale i přesto se knížka čte dobře. Jsem zvědavá, co nového přinese zkoumání dávné smrtelné nehody.

27.11.2023 4 z 5

Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Než jsem začala knížku číst, myslela jsem si, že to bude poslední díl. Chybka, ale i přesto čtvrtý díl nebyl špatný. Místy byl děj trošku zdlouhavý a konec pro změnu zase hodně rychlý. Vypustila bych zbytečná sprostá slova. I tak se mi knížka líbila a jsem zvědavá na další díl

19.11.2023 4 z 5

Koruna z kostí a zlata Koruna z kostí a zlata Jennifer L. Armentrout

Třetí díl nebyl špatný, ale druhý mi přišel o něco víc akčnější. Poppy si musí ujasnit kým doopravdy je a co chce. Žádná chyba se neodpouští a nepřítel může zasáhnout kdykoliv.

14.11.2023 4 z 5

Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Druhý díl se mi zdál o něco lepší než ten první. Líbí se mi posun Poppy z pasivní do aktivní hrdinky. Už si nenechá nic líbit a snaží se jít za svým. Jsem zvědavá, kam se bude děj dále posouvat

09.11.2023 4 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Motiv není špatný, většinou mě děj i bavil, ale místy byl zase zbytečně zdlouhavý. Líbí se mi dynamika mezi Poppy a Hawkem, jen těch sebelítostných scén by mohlo být míň. Uvidíme kam se bude příběh dál vyvíjet

04.11.2023 4 z 5

Škvíra Škvíra C. J. Tudor

Podle mě je hodně znát, že je to jen náhrada za nevydanou knížku. V porovnání s Kříďákem je to slabý průměr. Sbírka všeho možného, ještě že povídky nejsou dlouhé

30.10.2023 2 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Patricia Gibney

Tak tenhle díl byl fakt pecka. Nemohla jsem se odtrhnout. Napětí od začátku až do konce. Lottie a její tým mají plné ruce práce s podivnými úmrtími. Tajně jsem doufala, že alespoň na chvíli bude mít Lottie v osobním životě klid, ale zřejmě jí není souzený

27.10.2023 5 z 5

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Lottie tentokrát řeší několik vražd najednou a bude se muset snažit ze všech sil, aby našla vraha a ochránila svou rodinu. Napínavé čtení jako vždy

24.10.2023 4 z 5

Kořist Kořist Yrsa Sigurðardóttir

Série Freyja a Huldar se mi líbila a přečetla jsem všechny díly. Byla jsem zvědavá na další knížku této autorky a můj dojem je trošku rozpačitý. Děj nebyl špatný, napínavý s několika dějovými liniemi, ale to závěrečné protnutí bylo takové hodně zkrácené a asi jsem čekala něco jiného

20.10.2023 4 z 5

Nezdolná Nezdolná Karen Lynch

Fakt skvěle čtení. Vůbec jsem se nemohla odtrhnout. Upíři vlkodlaci trollové elementálové a navíc léčitelské schopnosti. Koktejl kterého vás dostane. Moc se těším na další dil

12.10.2023 5 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Ani druhý díl nebyl špatný, Madison s Natem vyšetřují dvě vraždy a doufají, že se jim podaří osvětlit události, které vedli k obvinění Madison. Komu můžou věřit ?

09.10.2023 4 z 5

Dvanáct měsíců Dvanáct měsíců Eleanor Corvin (p)

I druhý díl byl naprosto skvělý. Knížku jsem přečetla za dvě odpoledne a jsem zvědavá kam se bude děj dále posouvat. Ema, Eskar, Anna, Lucien a kdo čeká na Erika a Tessu?

27.09.2023 5 z 5

Mrtvá zóna Mrtvá zóna M. W. Craven

Poe a Tilly jsou skvělá dvojka a i třetí díl neztrácí na kvalitě. Děj vás vtáhne do světa tajných služeb a postupně rozplétáte jednotlivé nitky příběhu. Nechybí ani malé překvapeni nakonec.

26.09.2023 5 z 5

Poslední noc Poslední noc Zara Cole

Mám ráda knížky o upírech, ale tohle je spíš čtení pro náctileté. Puberťačka a její ukňourané názory mezi upíry. To není úplně můj šálek čaje.

06.09.2023 3 z 5

Sokolník Sokolník Isabella Maldonado

Nina a její kolegové jsou můj oblíbený tým. A ani třetí knížka Vás nezklame. Děj má spád a když Vás vtáhne, nemůžete se odtrhnout, dokud nejste na konci. Skvělé čtení

02.09.2023 4 z 5