Dyna08 komentáře u knih
Tohle byla opravdu skvělá knížka. Nemohla jsem se od ní odtrhnout! Líbilo se mi, jak byl Hook nemilosrdný, chytrý a měl velký vliv a moc na ostatní, ale zároveň byl citlivý a starostlivý, když byl s ní.
Twisted Love mě bavil o něco víc, ale taky to je úžasný příběh
Tahle knížka mě dostala! Obal vypadá tak nevinně, ale vnitřek knížky... Těším se moc na další díly
První a třetí díl byl nejlepší. Tahle série se mi velmi líbila. Rozhodně jí zařadím mezi své nejoblíbenější!
Tým Roth
Tahle série se mi opravdu líbí, je oddechová i napínavá
Tahle série se mi totálně zaryla do srdce, nemůžu se od ní odtrhnout. Děj je opravdu zajímavý a postavy neskutečně propracované. Zároveň je tady poukázáno na to, že ne vždy jsou věci takové, jaké se zdají být...
Tým Roth
Kniha byla čtivá a ani nijak náročná, líbila se mi aktivita Julie v případu, akorát konec byl trochu moc rychlí
První díl byl asi lepší, Zayne mi moc nesedl a tady ho bylo za mě až příliš, ale konec mě dostal
Kniha sama o sobě byla krvavě krásná, děj byl až děsivě uvěřitelný... Konec byl za mě ale až moc přeplácaný
Druhý díl byl za mě lepší než první, opravdu doufám, že přeloží i třetí díl...
Byla to vcelku dobrá krimi kniha, děj nebyl nijak náročný na čtení, byl zajímavý a částmi napínavý
Mateo a Rufus jsou takovými protiklady, ale jejich společný příběh je velice zajímavý
Na Selekci sice nemá snad nic, ale i tak je to úžasná série. Bavili mě části s Etanem. Hollis přišla o spoustu věcí a i tak je plná odhodlání.
Kniha byla hezká, líbí se mi ten nápad, ale vše se událo až moc rychle