ela1972

Taková dost překotná kniha. Ale ano, vůbec to nebylo špatné.

Mi se teda kniha rozhodně líbila. Ano, taková jednohubka, ale s dějem, bez hluchých míst a se zajímavým tématem. Musím se poohlédnout po autorčině druhé knize.

Kniha mě zaujala hned, jakmile jsem přečetla anotaci v době, ještě nebyla vydaná. O to víc mě potěšila autorka při její nabídce nákupu s věnováním. Teď je moje s podpisem a přečtená. A není co vytknout. Jen se těším na pokračování.

Jako matce se mi tato kniha četla velice špatně. Mnoho z toho, co lidi dokážou nechápu a je mi úzko. Paní spisovatelka krásně popisuje myšlenkové pochody dítěte.

Moc zajímavá kniha, která je smutná a napínavá od začátku do koncem

Autorku mám moc ráda, ale v téhle knize jsem se trochu ztrácela. Nakonec ji považuji za dost zdařilou. Po přečtení jsem nalistovala zase na začátek a znovu si vše oživovala. A hned to bylo hodně dobré

Abych pravdu řekla, číst knihu jsem se malinko bála. Tak skvělé recenze většinou vedou ke zklamání. Ovšem u Slavíka je to jinak. Kniha je velká na pohled, ale ve skutečnosti je opravdu VELKÁ. Od začátku do konce je potřeba hltat každou stránku. Tato kniha je u mě zařazena na nejvyšší příčky a už teď vím, že na ni nikdy nezapomenu. Děkuji autorce a už teď budu pokukovat po jejích dalších knihách.

Co dodat.... smekám a trošku i závidím.

Je zajímavé si tuhle knihu přečíst a snažit se pochopit myšlení slaboduchého opuštěného člověka. Bylo to smutné a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla.

Kniha se mi moc líbila. Čtivou formou sepsaná část historie naší republiky, na kterou by se nemělo zapomínat. Dobové fotografie byly jako bonus. Za mě super.

Kniha Petry Dvořákové opět nezklamala. Kniha ze života, má spád. Bravurně se v ní popisují stavy chuti na alkohol. Také jde poznat, že autorka má se zdravotnictvím zkušenosti. Za mě 5/5.

Knihu jsem četla díky čtenářské výzvě a jsem za to ráda. Okamžitě Vás vtáhne do děje a nutí číst dále. Za mě dost dobrá česká detektivka.

Tahle kniha je úplně jiná. Současně vás zatáhne do přítomnosti i velice zvláštní minulosti hlavní hrdinky. Krásně popisuje mysl čistého dítěte, které poznalo jen vlastní rodiče a okolní krajinu. Obě linie příběhu byly čtivé a napínavé až do konce. Za mě povedené.

Kniha se mi moc líbila. Jak je jednoduché se dostat pod vliv někoho jiného aniž bychom si to uvědomovaly. Kniha je velice propracovaná. Nutno vyzdvihnout, že jsem nenarazila na žádnou chybu v textu.

Na začátku jsem byla trochu na rozpacích, zda číst dál. Potom se to nějak zvrtlo a nakonec...to už je konec? Jen by mě zajímalo, kde autor přišel na tohle téma.