ElenRiannon komentáře u knih
Během zkoušek jsem potřebovala něco na odlehčení a přečetla jsem dokonce čtyři knihy od této autorky. Trochu si pamatuji první díl, ale jinak zbytek mi splynul. Ničím zajímavé, tak moc podobné ostatním z tohoto žánru. Nejhorší ovšem bylo, když se autorka snažila popisovat Českou republiku :D Když chcete něco nenáročného a krátkého, tak se to dá. Ideální čtení, když jezdíte ráno vlakem ;)
Četla jsem to ještě na základní škole před několika lety a tenkrát jsem byla nadšená. Dneska už by to bylo asi jinak. Ale i tak to má velmi zajímavý a příjemný příběh. Ale nesnášela jsem Aryu a její chování k Eragonovi. :D
Myslela jsem, že to bude nudné čtení, ale byla jsem velmi příjemně překvapena :)
Vynikající. Ale varuji ty, kteří se chtějí podívat na film Mlha. Není špatný, ale konec se velmi liší a šokoval mě :D
Úplně zlé to nebylo, ale přečetla jsem to a po dvou měsících pořádně nevím o čem to bylo a další díl mě neláká. Samozřejmě se jednalo o jednoduché oddechové čtení. Takže proč ne jednou za čas. Ale nic převratného, nebylo bráno do hloubky, nápad celkem fajn, ale nerozvedený do nějaké zajímavé linky. Začátek knihy (v řetězech) měl tolik potenciálu...
První a druhý díl mě fakt bavil, ale u třetího dílu autorka nebyla schopná nijak překvapit a přišlo mi, že úplně přesně neví jak z toho všeho vybruslit. Díl byl zbytečně natahovaný a věřím, že posledních 100 stran by vyšlo lépe ve filmu, než v knize. Špatné to nebylo, ale po druhém díle, kdy nastalo spousta wow okamžiků jsem prostě čekala víc. Škoda :)
Hrůza, po pár stránkách jsem musela skončit protože se to nedalo číst. Úplně špatně byl příběh, postavy a myšlenky postav. Tohle fakt ne.
četla jsem to ještě jako dítě a už tehdy mi ta kniha nepřišla moc zajímavá. Ale na českého autora asi dobrý.
Moc se mi tento díl líbil, možná se mi místy zdál příliš zdlouhavý, ale autorka to vždy nějak zachránila takže to bylo v pohodě. Jediné, co mě mrzelo byl Tamlin, který se tak zvláštně choval, to jsem moc nečekala, protože jsem mu fandila. Jsem zvědavá na poslední díl. :)
Ze začátku jsem se nemohla moc začíst, protože jsem měla pocit, že se tam nic pořádně neděje a měla jsem strach, že se celá kniha odehraje jen na jednom místě. Naštěstí to tak nedopadlo a ke konci jsem byla příjemně překvapená, co z toho vyšlo. Sice tam vidím motivy z jiných knih, ale neřekla bych, že je autorka kopíruje, spíš si tam našla inspiraci. Rozhodně lepší kniha než skleněný trůn.
Nezajímavé, předvídatelné a poměrně nudné, bohužel to nešlo dočíst. :(
Všechny knihy jsem četla ještě na základní škole a tehdy se mi hodně líbily. Dnes už to není úplně ono, ale vždy se ráda k ní vracím a přečtu si ji. Příjemné oddechové čtení na zajímavé téma. Docela by mě zajímalo, jak by vypadal film :)
Nejtěžší bylo překousnout začátek a vyznat se v množství postav. Pak už kniha byla lepší, ale bohužel očekávání nesplnila, což je škoda, protože jsem autorce věřila, že to bude pecka :)
Přijde mi, jako by se autor snažil za každou cenu šokovat. Příběh se mi nezdál moc pravděpodobný. Na druhou stranu se to rychle četlo :)
Moc se mi nelíbil styl jakým byla kniha napsaná. Ale svůj účel nejspíš splní.
Kniha je velmi dobře a detailně napsaná....akorát to téma mě docela nudilo :D :)
Knihu jsem četla hned jak vyšla a byla jsem ještě na základní škole. Tenkrát mi přišla opravdu drsná a zajímavá. Od té doby jsem ji nečetla, ale nemyslím si, že by se mi dnes líbila tolik jako tehdy. :)