Enny06

Nebyla to vyloženě špatná kniha, ale můj šálek kávy to není.

Tohle byla krásná série. Po přečtení prvního dílu jsem si okamžitě musela pořídit zbylé dva a hned se pustit do čtení. Moc se mi to líbilo.

Kniha byla mnohem lepší než první díl. Velmi dobře se čte, má svižné tempo a furt se něco děje, ale měla i svoje mouchy. Nejvíce mi vadilo množství chyb v textu a až moc detailně popsané sexuální scény. Samozřejmě každý je nejvíc sexy, chlapy jsou samý sval atd..... Ale ten konec... o můj bože, nutně potřebuju třetí díl. Doufám že to vytáhne ještě o level výš.

Výborná kniha od začínající spisovatelky. Už teď se těším na pokračování.

Za mě super. Bylo to tak napínavé že jsem se nemohla odtrhnout. Každopádně na Inferno to nemá, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček :)

Pecka ! Myslím že se z knihy budu nějaký čas vzpamatovávat :)

Úžasné pokračování serie. Miluji ten svět.
Ale ten konec ?! Nutně potřebuju další díl.

Jsem moc ráda že jsem si knihu pořídila. Je to naprosto boží. Těším se na další díly :)

Fantastická kniha. Kellen je outsider, Feriux je kámoška do nepohody a kočkoveverčák má rád lidské oči :D. Prostě boží !

Nádherné zpracování mě donutilo si knihu koupit a přečíst. Nelituji, příběh byl neskutečný, dobře a velice rychle se četl. Zamilovala jsem si tento svět.

Dle recenzí jsem od knihy neočekávala mnoho, ale byla jsem překvapená. Mě se to prostě líbilo.

Začátek byl vážně boj. Myslela jsem že knihu odložim, ještě že jsem to neudělala. Ve finále to je celkem dobré čtení.
3,5 hvězdy.

Hodně dobrá kniha, kterou budu mít ještě nějakou dobu v hlavě.

Úžasný tří-dílný příběh. Báječné postavy, napínavý děj a bezvadné fotoilustrace. Autor dává fantasy žánru úplně nový rozměr. Všem milovníků fantasy příběhů vřele doporučuju přečíst.

Tohle je velice milá, vtipná odechovka, která mě moc bavila. Pohled do historické Anglie propletenou magií byl super.