Ester71 Ester71 komentáře u knih

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Tento příběh pro mě nebyl tak napínavý jako předešlé, ale i tak měl něco do sebe. Zřejmě byl inspirován Deseti malými černoušky od Aghathy Christie.
A ten konec? Že by upoutávka na další knihu? Tak se ráda nechám překvapit.

23.08.2017 5 z 5

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Saturnin je úžasná kniha, plná příjemného a slušného humoru..

18.08.2017 5 z 5

Potichu Potichu Jaroslav Rudiš

Netušila jsem, co mám od této knížky čekat, nakonec se jednalo o zajímavý pohled do myšlení lidí, jejichž cesty se v jednu chvíli zkřížily ve stejném bodě..
Za mě pěkné.

16.06.2017 5 z 5

Všechno mi řekni Všechno mi řekni Lisa Jackson

U této autorky jsem zvyklá na větší napětí, a tak jsem malinko zklamaná. Ale i tak se kniha četla dobře, závěr mě hodně překvapil.

14.06.2017 4 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Nejdřív jsem se do knížky nemohla začíst, ale nakonec jsem druhou půlku přečetla na jeden zátah. A jaký pocit ve mně po přečtení zůstal?
Zvláštní. V pozitivním slova smyslu.
Doporučuji.

06.06.2017 4 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Moje první kniha od této spisovatelky, ale určitě ne poslední.
Kniha vyvolává spoustu emocí, chvílemi jsem se smála nahlas a na konci se neubránila slzám. Jde o příběh lásky, ale není sladce sentimentální, což oceňuji. Hodně příjemné čtení.

24.05.2017 5 z 5

Proč nepožádali Evanse? Proč nepožádali Evanse? Agatha Christie

Zajímavé a příjemné čtení..
Pro mě překvapivý konec ;)

19.05.2017 4 z 5

Nejezte blbě! Nejezte blbě! Pavel Maurer

Zajímavé a v mnoha směrech i poučné.

13.05.2017 5 z 5

Barva nachu Barva nachu Alice Walker

Příjemné počtení. Díky čtenářské výzvě jsem přečetla další knihu, které bych si v knihovně nejspíš nevšimla. A byla by to škoda.
Jedná se o zamyšlení nad životním údělem černošských žen a jejich postavením ve společnosti. A chvílemi to nebylo moc veselé čtení.
Ale konec dobrý, všechno dobré.

04.05.2017 5 z 5

Radostná zvěst Radostná zvěst Sandra Brown

Příjemná oddechovka.
Hodně mě pobavily sarkastické dialogy.

28.04.2017 5 z 5

Kam se poděly děti Kam se poděly děti Mary Higgins Clark

Snad poprvé v životě jsem při čtení knihy měla pocit, že čtu příliš pomalu, tak moc jsem chtěla vědět, jestli to dobře dopadne.
Není to první kniha, kterou jsem od této autorky přečetla, a určitě ani poslední.
Milovníkům napětí doporučuji.

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Perfektní, napínavé, brilantní..

20.04.2017 5 z 5

Poselství od protinožců Poselství od protinožců Marlo Morgan

Ať už je příběh reálný nebo ne, určitě stojí za zamyšlení.

07.03.2017 4 z 5

Adamův pád Adamův pád Sandra Brown

Na jeden večer jako vsuvka mezi thrillery a naučnou literaturu - proč ne..

01.03.2017 5 z 5

Dvě slova jako klíč Dvě slova jako klíč Josef Formánek

Buď laskavej...
Mazec.. Psycho..

09.02.2017 5 z 5

Jako můry za světlem Jako můry za světlem Viktorie Veselá

Opravdu jako můry za světlem. Přestože vědí, že se popálí, stále je nebezpečné světlo láká a zraňuje.. Je až neuvěřitelné, jak se dokáže člověk ponížit.
Pro mě hodně emotivní příběhy žen, které se o charismatickou lampu, která na první pohled vypadá tak mile a bezpečně, spálí tak, že jim po zbytek života zůstanou jizvy..

12.01.2017 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Při čtení této knížky jsem se musela zamyslet nad tím, jak křehká je hranice mezi normálem a šílenstvím.
Napínavý příběh, přečteno během pár večerů. Určitě se k této autorské dvojici ještě vrátím.

10.01.2017 5 z 5

Doktorka Valérie Doktorka Valérie Gilbert Schlogel

Určitě už jsem četla napínavější detektivky, tahle byla příjemným relaxem..

13.12.2016 5 z 5

Egypťan Sinuhet – Patnáct knih ze života lékaře Egypťan Sinuhet – Patnáct knih ze života lékaře Mika Waltari

Skvělá kniha. Je v ní obsaženo hodně moudrých myšlenek, které platí napříč stoletími.
Doporučuji přečíst.

05.12.2016 5 z 5