Eva2010

To je prostě srdcovka. Prvně jsem viděla BBC seriál v r. 1996, když jsem dělala au pair v Londýně. A pak jsem tu knížku dostala jako dárek, když jsme jela domů a od té doby jsem ji přečetla ještě aspoň 4x. Nějak mě uklidňuje, nebo co. Vtipná a dojemná, super.

Napínavé a strašidelné, mám takové knížky ráda. Četlo se to dobře, ty nápisy v domě, nález bedny se svíčkami ( Zapal svíci! ) a pak ten zlý duch... Dobré.

Dobré, smutné... Silný příběh, chvílemi jsem musela odložit, abych se vzpamatovala a mohla číst dál.

Trochu jiný King, žádný horor, ale super krimi. I když to, co se tam děje, je tak hnusný, že to horor je. Skvěle se to čte, nemohla jsem se odtrhnout.

Vše řečeno, za mě absolutní Top a přečtení i v angličtině. Srdcovka.

Asi miluju Fabiana Riska! Ne, vážně, detektiv mi připadal děsně sexy, tím jak byl chytrý a umínený a odhodlaný. Příběh napínavý až do konce.

Prvně jsem viděla film, pak přečetla a obojí bylo super. Napínavé, chytré.

Skvělá kniha, zábavná, vtipná, poučná... Jedna z mých nejoblíbenějších. Pro všechny, kteří mají rádi historické romány.

Tak já nevím, asi jsem to nepochopila. Nebavilo, nelíbilo. Prodáno na Knihobotu - aspoň že tak.

Napínavé, přečetla jsem za dva dny. Málo pravděpodobné, ale byla jsem napnutá až do konce. Za mě dobrý.

Napínavé až do konce, skvěle napsané. Nejdřív jsem viděla seriál, líbil se mi, a kniha taky. Je toho tam dost jinak, takže jsem se nenudila a nemůžu ani říct, co je lepší.

Četla jsem několik recenzí a nechala se zlákat, bohužel to byla jedna velká NUDA. Bohužel, málokdy se mi stává, že bych něco nedočetla, ale tohle se nedalo.

Vůbec mě to nebavilo, zdlouhavé a divné. Nemohla jsem se do toho vůbec začíst.

(SPOILER) Přečetla jsem jedním dechem, moc se mi to líbilo.....až....až na ten konec a vysvětlení. Já prostě nevěřím, že by mohl někdo někoho tak zblbnout pomocí hypnózy. Teda do určité míry určitě, sekty jsou zlo, ale až takhle, že by si někdo nepamatoval nic ze svého minulého života... Kdo je, jak se tam ocitl... Ale skvěle napsáno.

Knížku jsem našla v knihovničce hotelu v Itálii, asi ji tam někdo zapomněl. Moc dobře se to četlo, originální zpracování známého mýtu. Ale když j mám ten Souboj Titánů a pověst o Perseovi tak ráda.... Takže mi to jakoby trochu vadilo, že by to třeba mohlo být takhle :)

Moc pěkné, zajímavé - 3 příběhy v jednom...Jak už někdo psal, někdy je trochu těžké se neztratit, ale zvykla jsem si na to. Co se má stát, to se stane v každém z příběhů...

Super kniha, nedokázala jsem se odtrhnout. Výborně zpracované téma duševní poruchy.

Moc se mi to líbilo. O moc lepší, než HBO seriál, který je dost jiný, než kniha. Více se soustředí na Grace a její práci a na to, že to “měla vědět”, a taky na budování jejího nového života mimo New York.

Tak Austenová to není, ale docela ti šlo. Dibře se ti četlo, není to nuda a pěkně to vykresluje atmosféru doby.