Evka27 komentáře u knih
Chtěla jsem trochu změnit žánr, ale toto bylo velké šlápnutí vedle. Nerozumim těm nadšeným ohlasům.
Bohužel se neubráním srovnání s podobnými knihami autorek jako jsou Jo Beverly nebo Lisa Kleypas atd. a myslím, že z toho tato česká spisovatelka nevychází moc dobře.
Tento díl byl daleko akčnější než první, ale stejně zdlouhavý a s dějem, který už jsem četla v mnoha jiných detektivkách. I tak se možná pustím do další.
Tak trochu jiná Kim, na můj vkus to byl trochu slabší díl.
Moje první kniha C.L.Taylor, párkrát jsem ji odložila než jsem se začetla, ale vcelku líbila.
Asi potřebuji oddych od tohoto žánru, nijak mě to nechytlo. Stále opakované motivy. A jednoho génia už znám od Cartera a dost mi chybí.
Mám stejný pocit jako Martousek, četla jsem daleko lepší, ale dalo se. Zkusím další v pořadí.
Velmi zajímavě napsaná kniha o obehraném tématu nevěry. Občas se trošku vlekla, ale stojí určitě za přečtení.
To bylo moje první setkání s bývalou jeptiškou, která vyšetřuje vraždy. Celkem příjemné čtení, tak nějak to pozvolna plynulo až k zajímavému konci.
Nejdříve neměl nikdo alibi a pak najednou byl konec. Pro mě trošku uspěchané, ale jak už je dole napsáno, na cestu do vlaku ok.
S touto knihou jsem se dost natrápila, ale dočetla jsem. Dvě* jsou ale maximum.
Vadila mi dost arogance hlavní vyšetřovatelky.
Druhý díl už mě tak nepobavil, je to omílání pořád dokola.
Další brutální porno, snuff a SM. Nijak mě to nenadchlo. Půjčila jsem si v knihovně najednou i další díly, tak ještě zkusím. Snad se nejčtenější francouzský autor krimi vyřádil už v prvním díle.
Zajímavé čtení o povolání, které je snem mnoha, ale málokdo je vyvolený. Bavilo mě to a moc krásné fotky.
Můj první Karika, ale asi nebudu cílový čtenář. 2* dávám za příjemné čtení, nenutilo mě to knihu odkládat. Ještě zkusím Trhlinu a Tmu, možná se budu bát více.
Styl psaní MHC je pro mě velmi vyhovující, přečetla jsem možná skoro všechny její knihy. Hned ze začátku jsem si říkala, že snad vrahem nebude......ale zklamalo mě hodně, že jsem to uhodla, stejně jako Laura v komentáři pode mnou. Každopádně si ale přečtu další.
Trvalo mi dost dlouho,než jsem knihu přečetla,ale rozhodně ne proto, že by se mi nelíbila. Určitě si přečtu od Charlotte Link další.