Evka27 komentáře u knih
To tedy bylo psycho. Žádná postava mi nebyla sympatická, ale moc jsem si oddychla,jak se případ vyřešil. Měla jsem obavy, že to skončí jinak.
Je fakt, že autorka píše čtivě, ale u mě se žádné nadšení nekonalo, spíše naopak, zdálo se mi že je překombinovaná a plná nesmyslů, jako ...s hlavou sklopenou před palbou policistů nasedl do auta a bez ohlédnutí vyrazil pryč. Kroutím nevěřícně hlavou.
Bezvadně jsem se pobavila i početla, doporučuji všem, kdo si touží přečíst super oddechovku.
Jedním slovem ptákovina, od které nemůžete nic čekat, natož se poučit. Ale párkrát jsem se zasmála, tak ji nemůžu úplně odepsat.
Vtipné a odpočinkové čtení, bavilo mě to. Partner zn. Ideál je dost nedostatkové zboží.
Jedním slovem divné. Plné smutku a depresivních přeludů. Předchozí knihy se mi líbily více.
Tato druhá kniha se mi zdála hodně překombinovaná. Každopádně maximálně hodnotím, co všechno si musí spisovatel nastudovat, aby vzniklo kvalitní zpracování thrilleru - IT, pitevní protokoly, soudní i policejní práci atd.atd.
Takže zase jednou povedený thriller, přečteno za dva dny.
Naprostá spokojenost. Líbila se mi více jak ta chorvatská a splnila moji potřebu přečíst si něco milého. Teď k vánočnímu pečení velice vhodně zvolená.
Taky jsem ráda, že je Bergman doma. Knížka se pěkně četla a ubývala, taková pohodovka na deštivý víkend.
Kdyby to nenapsal M.R.,tak bych to asi nečetla. Napsat takový román a nastudovat prostředí muselo být hrozně náročné, ale těším se na něco jiného. O terorismu a zpronevěrách číst nechci.
Trošku mě mrzí, že nedostala více prostoru druhá dějová linka s bezdomovci a hlavně její zakončení je jen naznačeno. Každopádně budu netrpělivě vyhlížet další pokračování série.
Ráda čtu knihy Sandry Brown, i když Zuřivost nepatří asi k těm nej. Příjemné překvapení s Jenksem.
Knížku jsem měla delší dobu objednanou v knihovně a těšila jsem se na srovnání s Veronikou v Dubaji, kterou jsem četla dříve. Je to nesrovnatelné- nebe a dudy. Tady jsem se nedozvěděla nic moc ani o práci letušky ani o městech, kde pobývala ani mě to nepobavilo a ještě zbytečné vulgarismy(ne nejsem moc cimprlich - jsem z Ostravy). Celkem trapárna, ztráta času a zklamání.
Už jsem dlouho nečetla českou detektivku. Nebylo to vůbec špatné, jen mě trochu rozladila vražda osoby, která provází od začátku dějem.
Tuto novinku mé oblíbené M.H.C. jsem si přála k narozeninám a šetřila si ji na klidné odpoledne, protože jak se znám, tak ji odložím až přečtenou. Tak se i stalo a doporučuji.
Vlastně ani nevím, co bych napsala. Díky, že jste mě na tuto knihu navedli, moc a moc se mi líbila.
Takový slušný průměr. Zdá se mi, že autorka měla fakt dobrý rozjezd, ale nevyužila a nevytěžila z dějové zápletky všechno. Mohlo to být daleko napínavější. Škoda.
Tímto třetím dílem si to autorka u mně zase trošku vylepšila. Bylo to dojemné i veselé. Hláška, že pan Wong cvičil tai-či nebo strašně pomalu zabíjel komára, mě dostala.
Jedním slovem pecka. Velice dobře propracovaný krimi-thriller. Robothamovy knihy patří k tomu nejlepšímu, co v daném žánru vychází.