EvkaB7 | Komentáře u knih | Databáze knih

EvkaB7 EvkaB7 komentáře u knih

Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Další krásná kniha mé oblíbené autorky. Barvitě napsaný příběh, ve kterém se prolíná současnost s minulostí, musí potěšit každou romantickou dušičku. Doporučuji!

19.09.2018 5 z 5

Dešťová hůl Dešťová hůl Jiří Hájíček

Je to má první kniha tohoto českého autora a líbila se mi. Příběh o obyčejných lidech, příběh ze života a nám blízkého prostředí. Na první setkání moc dobré a ráda si od autora ještě něco přečtu.

16.05.2017 4 z 5

Sejdeme se v knihkupectví Sejdeme se v knihkupectví Amy Meyerson

Já to vzdávám a nehodnotím, tak blbě napsanou knížku jsem už dlouho nečetla. Přitom ten námět je tak dobrý ale zpracování příšerné.

23.11.2019

Zlaté náměstí Zlaté náměstí Cathy Kelly

Pěkné odpočinkové a poutavé čtení pro ženy. Autorku mám ráda a vždy se u jejích knih bavím.

05.12.2018 4 z 5

Kouzelný náramek Kouzelný náramek Viola Shipman

Nádherně dojemný a romantický příběh, moc jsem si ho užila. Jednou za čas takový slaďoučký příběh přímo potřebuji :-).

10.11.2018 5 z 5

Návrat na vinici Návrat na vinici Kristan Higgins

Moc pěkná romantická knížka, bavila jsem se. Líbil se mně styl psaní, postavy byly vyvedené, a té erotiky tam bylo, podle mě, tak přiměřeně. A já jdu hned na druhý díl :).

09.12.2017 5 z 5

Dívky z trajektu Dívky z trajektu Lone Theils

Docela příjemné překvapení. Bavila jsem se, bylo to čtivé, lehce napínavé, žádný drasťák a Nora se mně líbila. Ráda si přečtu další díl.

15.10.2018 4 z 5

Kočár do neznáma Kočár do neznáma Hana Marie Körnerová (p)

Krásná romantická oddychovka, ideální čtení třeba na dovolenou. Moc ráda si přečtu pokračování.

26.08.2018 5 z 5

Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

Krásný příběh s tajemstvím. Ten začátek se trošku táhne, ale mě tato autorka baví. Chce to vydržet a dát tomu šanci. Já byla nakonec nadšená a doporučuji!

30.07.2018 5 z 5

Panství Edenbrooke Panství Edenbrooke Julianne Donaldson

Krásná romantická knížka s nádhernou obálkou. Moc se mně příběh líbil a jednou se ráda k němu vrátím.

08.01.2018 5 z 5

Do tmy Do tmy Anna Bolavá (p)

Má první autorčina kniha a silný, smutně krásný zážitek, nezapomenutelný. A nečetla jsem ji naposledy.

01.09.2017 5 z 5

Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá Alena Jakoubková

Pěkná oddychovka, je pravda, že knihy paní Jakoubkové jsou si hodně podobné, ale jednou za čas, proč ne. Nenáročné, předvídatelné a pohodové čtení s velkou porcí dobrého jídla :).

19.08.2018 5 z 5

Láska mezi písmenky Láska mezi písmenky Jodi Picoult

Krásný a čtivý pohádkový příběh, a i když už dávno nejsem cílová skupina, líbilo se mi to a časem se pustím i do prvního dílu.

15.03.2018 4 z 5

Lži Lži T. M. Logan

Výborný, pořádně napínavý thriller, který jsem dala téměř na jeden zátah. Plno lží, plno zvratů a žádná zbytečná omáčka.
Doporučuji!!

31.12.2017 5 z 5

Maminka neříká pravdu Maminka neříká pravdu Michel Bussi

Mně se kniha líbila a i dobře četla. Nápaditě promyšlená zápletka, jen takový pomalejší rozjezd, ale za půlkou se děj dostal do tempa a já ji nedokázala odložit. Určitě to nebude má poslední od tohoto, pro mě doposud neznámého autora.

28.09.2017 4 z 5

Mlčení Mlčení Diane Chamberlain

Výborná knížka, čtivá od začátku do poslední stránky. D.Ch. píše skvěle. Mix napětí, romantiky a mnoha zvratů. Takové romány pro ženy mám ráda.

09.09.2017 5 z 5

Manželova žena Manželova žena Jane Corry

Výborný thriller plný zvratů. Začátek byl takový rozvláčnější, ale jak se to rozjelo, nestačila jsem si ani tipovat, jak vše dopadne . A najít aspoň trošku sympatickou postavu, nešlo. U mě ale velká spokojenost.

24.08.2017 5 z 5

Zámek lásky Zámek lásky Cathy Kelly

Další pěkný román pro ženy od mé oblíbené autorky. Nic náročného, ale líbila se mně.

23.10.2018 4 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Vtipná a nenáročná oddychovka. Nadsázka, ale i pravda. Jo, bavila jsem se.

14.09.2018 3 z 5

Tajemství černé orchideje Tajemství černé orchideje Lucinda Riley

Krásný příběh pro všechny romantické duše, který je plný tajemství. Opět, jak je již u autorky zvykem, se prolíná současnost z minulostí. Pěkná odpočinková četba.

19.06.2018 4 z 5