Falda

No jooo... Nic nového pod sluncem... Na knihu jsem se velice těšila, ale žádné velké haló to nebylo... Postavy nebyly skoro vůbec popsány, děj nebyl zase tak napínavý a konec mi přišel dosti přehnaný (dlouho se nic nedělo a naráz bum a konec)... Na druhou stranu musím ale uznat, že byla velice čtivá a za to má u mě velké plus :)

Knížka je pěkná, ale děj mi přišel až zbytečně dlouhý. Kniha Řekni lituji, byla mnohem lepší a čtivější. I přesto stojí za přečtení :)

Fantasy nikdy nebylo můj šálek kávy, ale kniha se mi líbila od samého začátku. Jen konec byl trochu slabší.

Úžasná knížka. Skoro do konce jsem netušila, kdo se za tím vším skrývá a to se mi líbilo. Příběh parádní. Nejvíce se mi však líbily do detailu popsané scény, jak vrah zabíjel své oběti. Určitě doporučuji :)

Trochu mi trvalo, než jsem si zvykla na tři různé dějové linie. Ale díky krátkým kapitolám se to četlo dobře. Příběh byl zajímavý. Ale na mě až moc pozitivní konec :)

Kniha moc nebavila. Nalákala mě svým obalem a anotací. Námět knihy byl dobrý, ale čtení spíše nudné.

Opravdu krásná kniha zasazená do období španělské chřipky. Velmi dobrý a nápaditý námět, se kterým jsem se setkala poprvé. Ale na takovou knihu, to pro mě mělo až moc očekávaný konec.
"Jaký má smysl přežít, když jsou všichni ostatní mrtví?"

Opět velmi příjemné, pohodové čtení a velmi sympatičtí hlavní hrdinové.

Příběh byl občas až přetažený za vlasy, místy neuvěřitelný. Chlap až moc dokonalý, bolesti silné. Četlo se to ale velmi dobře. Během čtení jsem si říkala, že druhý díl číst nebudu.. ovšem ten konec byl pecka, takže do druhého dílu se pouštím ihned!

Opět krásný příběh a boží ilustrované vydání!

Ke knize mám rozpoluplné pocity. Četla se dobře, to ano, ale nějak mi ten děj prostě nesedl. Kniha má opět hlubší dosah, i přes to to pro mě bylo spíše nic neříkající. Jako oddechovka dobrý.

Autorka opět zazářila. Kniha byla výborná. Děj v Ashloughském lese byl vynikající. Autorka dokázala vtáhnout do děje, hltala jsem každé slovo a konec mě tedy velmi překvapil. Ještě, ještě!

Tento díl mě teda moc nenadchnul.. jsem ráda, že mám dočteno. Našeptávač byl mnohem lepší.

Na pět hvězd to tentokrát nebylo. Opět to však bylo velmi dobré. Jen se to zhruba do poloviny vleklo a nic moc se nedělo. Každopádně tato série je celkově velmi vydařená.

Opět klasická Srdcovka. Chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak to opět šlo jako po másle :) Oddechová kniha, která zaujme a neurazí.

Velmi příjemná letní oddechovka :) Při čtení jsem se viděla někde u moře. Není to zcela jistě nějaký světový top román... ale člověk si u něj alespoň příjemně odpočine. "Člověk schopný nalézat zálibu a dobrodružství ve všedních věcech života je mnohem šťastnější než ten, kdo věčně hledá novou zábavu."

Tak tohle byla jízda. Knihu jsem dala za tři dny. Prozatím nejlepší díl! Příběh byl skvělý, bála jsem se jít i v noci na záchod. Ihned mě to vtáhlo do děje. Postavy super a nečekaný konec. Za mě rozhodně plný počet! Už aby byl další díl :)

Ach jo. Nic nového ani překvapivého. Opět zafungovala marketingová kampaň. Děj byl neskutečně předvídatelný. Jediné co, tak některými chvílemi to bylo humorné. Jinak nic moc...

Z knihy mám dost rozpoluplné pocity. Poslední strany byly super, čtivé a děj ubíhal... ty strany před tím byly nic moc... po 100 stranách jsem začala uvažovat, že knihu odložím... přemluvily mě názory druhých čtenářů... jsem ráda, že jsem ji dočetla, protože konec knihy stál opravdu za to.