Fialka78 komentáře u knih
Knihu jsem četla docela dlouho a na etapy. Ke konci mě bavila. Nakonec jsem ráda, že jsem ji dočetla. Myslím, že pro mě měla přínos.
Moje první knížka od Lucky. Docela jsem se bavila.
Opět super. Přečteno během jednoho dne. Nemohla jsem se odtrhnout.
Předchozí díl mi přišel zábavnější. Na tento díl jsem se těšila a byl pro mne trochu zklamáním.
Hezký napsané. Po shlédnutí seriálu na ČT si říkám, která tě verze je pravdivá?
Naprosto skvělá kniha. Sice ji měl můj syn jako povinnou školní četbu, ale já jsem tomu úplně propadla:-)) Už se nemohu dočkat dalšího dílu! A děkuji autorovi, že konečně nějaká knížka přivedla mého syna k četbě!
Asi pro mne nejlepší knížka od Třeštíkové. Velmi čtivý příběh.
Opravdu moc pěkně udělaná knížka. Krásné fotky, úžasné příběhy, dobré tipy a rady. Přehledný popis jednotlivých etap. Super výlet! Už se těším, až vyrazím
Milá, hezky napsaná knížka. Pořád jsem měla chuť na sladké nebo něco sladkého upéct. A nebo se projít po Paříži
Opravdu velmi čtivý, napínavý a nevšední příběh. Jen poslední část mě trochu nudila.
Poutavý příběh, hezky napsané, knížka se dobře četla. Něco jsem o FGM už slyšelia, ale stejně mne to udivilo. Klobouk dolů, co už Waris dokázala...
Krásná knížka, úplně něco jiného, než jsem v poslední době četla. Dojemný příběh a úžasné líčení přírody. Bavila mne od začátku do konce. A nepřišla mi předvídatelná
Krásná, napínavá knížka. Ten závěr mě dostal, čekala jsem že to dopadne jinak.
Moc hezká knížka. Čtivá, napínavá a dojemná. Na konci mi bylo líto, že už jsem ji přečetla.
Oddychovka a neskutečná pr... Skvěle vylíčené, nemůžu se dočkat dalšího dílu.