flalacek komentáře u knih
Pro mě příjemné čtení, rychlovka na jedno propršené odpoledne. Když nic nečekáte, tak si to užijete. Nečekala jsem, že by Aňa Geislerová uměla tak dobře psát.
Naprosto skvělé a čtivé. Miluju Bridgetony - knižně i seriál.
Oproti předchozím knihám spíše zklamání. Jako ano čte se to dobře, ale na mě moc temné, deprimující, snad ještě horší než Hana, a to už je na mě moc. Jenže tohle je ze současnosti. Potřebujeme i pozitivnější knihy.
Celkem nuda, ani jednou jsem se vlastně nezasmála. Nechápu, co všichni na této hlouposti vidí a proč se všude propaguje. Jako představení možná dobré, ale jako kniha je to špatně zpracované a nezáživné. Někomu to možna přijde fajn, ale mě to nezaujalo.
Naprosto geniální kniha, kterou jsem přečetla za víkend. Přestože mě Severní Korea moc nezajímá, tak tento příběh mě úplně chytnul a nelituju.
Výborná kniha Patrika Hartla, která se dobře čte, je zajímavá. Vždy o víkendu jsem si s ní sedla s pivkem na zahradě a začetla se, stránka utíkala jedna za druhou.
Tuto knihu nemohu doporučit, nevěřím ani jednomu příběhu, že je skutečný. Mám pocit, že si autor vše vycucal z prstu. Možná by si měl tuto oblast více nastudovat a mluvit s někým skutečným. Nehledě na to že je kniha plná pravopisných chyb a překlepů, což při čtení dost vadí. S bídou jedna hvězda. Flalacek :)
Objevuje se nám tady takový nešvar, knihu hodnotí ***** hlavně lidé kteří čtou jen tuto knihu a hodnotí jí v den založení profilu. Podívala jsem se také na další knihy autora Jakuby Trpiše a tam se v hodnoceních objevuje stejný problém a lidé dávají buď odpad či plné hodnocení. Abych ale nebyla neobjektivní tak jsem přečetla si ukázku kterou si můžete nechat zaslat na E-MAIL a skusila se začíst. Bohužel kniha není rozhodně na ***** ale opravdu spíše nižší průměr; kniha neurazí ale ani příliš nenadchne. Jsem ráda, že tuto knihu jsem nekoupila za 500 Kč,-!!