flare flare komentáře u knih

V mrtvé zóně V mrtvé zóně Jakub Mařík

Je to marny,pan Marik zna a umi...velmi ctive.

14.05.2023

A odkud bych asi tak byl?: Rusko očima zahraničního reportéra A odkud bych asi tak byl?: Rusko očima zahraničního reportéra Miroslav Karas

Pan Karas vi,pan Karas zna..za nic se neschovava. Tak nejak si Rusko predstavuju. Vsude bordel, neschopni urednici si delaji co chteji,represe, buzerace a jeden nazor vladne vsem. Obycejnych Rusu s rozumnym nazorem mi je nekdy trochu lito..ovsem vsechny ty vzdalene mista,kde je konec sveta,lakaji...

24.04.2023 5 z 5

Umění odolnosti Umění odolnosti Ross Edgley

Ross je martan, s martanskym pristupem,ale takove potrebujeme. Kdyby psal jen o plavani,tak nas umlati tempy..vedecky dost dobre a zajime sepsano.

21.01.2023 5 z 5

V Krvavém pásu V Krvavém pásu Jakub Mařík

Svizne..svizneee..neda se zastavit ani zpomalit..:-)

09.10.2022 5 z 5

Kdo ví, kde budu zítra Kdo ví, kde budu zítra Jindřich Šídlo

Pan Etzler je bombardak,ma prehled a zrejme i slusny clovek. Povedeny rozhovor..drzim palce.

12.06.2022 5 z 5

Místa, kam se nechodí Místa, kam se nechodí Jakub Venglář

Na cestovatele velmi ctiva kniha..palec nahoru

24.05.2022 5 z 5

Uspořádání světa Uspořádání světa Henry Kissinger

Chvilema to bylo slozite cteni,asi jako projet rozkopanou D1..za me je zajimave sledovat,ze to, co bylo, neskoncilo, furt si ti velci kluci musi merit pindiky (ze Vladimire Vladimirovici),furt vystraseni,furt rozpinavy a bude to tak porad..skoda..

02.04.2022 4 z 5

Revoluce Revoluce František Kotleta (p)

Bylo to trochu udychane,prekombinovane,ovsem opet zase silene..Kotleta no,co chces..:-)

27.02.2022 4 z 5

Modlitba za Černobyl: Kronika budoucnosti Modlitba za Černobyl: Kronika budoucnosti Světlana Alexijevič (p)

Snad znovu nikomu nemrdne..:-)

25.02.2022 4 z 5

Lásku si zaslouží lidé, ne věci Lásku si zaslouží lidé, ne věci Joshua Fields Millburn

Za me povinna cetba :-)

15.12.2021 4 z 5

Do pekla a zpět Do pekla a zpět Jakub Hoza

Kotleta ani Kulhanek uplne ne..proste Jakub Hoza. Dobra oddechovka do chmurnych kratkych podzimnich dni..

05.11.2021 4 z 5

Ve stínu magie Ve stínu magie * antologie

Cele jsem nedocetl, pac nastala knihovnicka tisen,ovsem i ta pulka stala za to..1000 lidi, 1000 fantazii..

05.10.2021 4 z 5

Ve službách klanu Ve službách klanu Miroslav Žamboch

Davam 4 hvezdy..umi to i o trochu lepe. Nekdy zdlouhave, nekdy v tempu bezce snaziciho se urvat tratovy rekord...

17.05.2021 4 z 5

Ve stínu slunce Ve stínu slunce Jakub Mařík

Vše už asi bylo řečeno...český autor, české military sci-fi, tleskám, čtěte..:-)

29.04.2021 4 z 5

Planeta mezi dvěma slunci Planeta mezi dvěma slunci Robert Fabian

Horor to uplne neni ,ale fantazie makala, bylo to narocne ;-)..ovsem ctive...pres 600 stranek za par dnu..dnesni doba, co uz..ctete,bylo to dobre..

26.01.2021 4 z 5

Roboti nemají ocas Roboti nemají ocas Henry Kuttner

Povedena taskarice..povidky mam rad,zadne zbytecne zdrzovani,vsechno hezky kvaltuje..
Ma to hlavu a patu..doporucuju pro fanousky sci/fi..;-)

22.12.2020 5 z 5

Zbouchnul jsem Satanovu dceru Zbouchnul jsem Satanovu dceru Carlton Mellick III

Vetsi bizarre jsem nikdy necetl..:-)))

04.12.2020 3 z 5

Spis Odessa Spis Odessa Frederick Forsyth

Vystizne..srozumitelne..obratne..ctive..zadne caviky..ma to zkratka spaad..

02.11.2020 5 z 5

Příštích sto let Příštích sto let George Friedman

Nemyslim si, ze jde predpovidat na 100 let dopredu..ale zajimave to bylo,ne ze ne..:-)

15.08.2019 4 z 5

Umění války Umění války Sun-c'

Meli to holt dobre vymykane...

02.07.2019 4 z 5