Gabi13

Opět skvělý příběh dle skutečnosti vyprávěný terapeutkou, která kus života s Jessie prožila. Je to smutné, jakých bolestí musí malé dítě prožít.

Koupeno na tábor a velmi dobře popsané s jasným popisem pro laika a bonus přiložené mapy zvěrokruhu

Snad nejkrásnější díl. Je to tak milá knížka, která pohladí po duši. Je krásné nechat se provázet myšlenkami a soustředit se na vlastní já, oprostit se od doměnek a být tady a teď. Hlavní téma umírání zde bylo krásně popsané a nebylo vůbec smutné. Mám ráda tyto příběhy přes himalájskou kočku Jesku vyprávěné.

Skvěle zpracovaná kniha o prvních letech života děťátka. Vše je psané i pro laiky a nic není podáváno s direktivním přístupem, ale naopak doporučením a vysvětlením. Děkuji moc za takové zpracování. Využiji ve své praxi lektorky batoleciho a kojeneckého cvičení.

Myslím, že spoustu praktických rad využiji ve své praxi i lekcích pro rodiče s dětmi.

Za mě dobrý. Minimálně jsem si znovu přečetla různé poučky, udělala si spoustu poznámek a snad mě to posune o kousek dál

Skvělá knížka. Využila jsem na táboře s dětmi a mě samotnou celá knížka moc bavila.

Knížku mi doporučila má dcera, stejně jako první díl tohoto příběhu. Příběh pěkný, jen trochu předvídatelný. Bylo to pěkné prázdninové čtení.

Těžce se mi kniha četla. Snažila jsem se napojit na postavy a jejich osudy. Hlavně na Paula a jeho myšlenkové pochody. Líbilo se mi prostředí Bauhausu a život v Německu před válkou, to myslím bylo skvěle popsané, jako by okrajově, ale spíš tak jak to vnímali obyčejní lidé.

Skvělé zpracování celé knihy. Akce Kámen ve mně vyvolává hrůzu ze situace a lítost nad lidmi, kteří šli za lepším životem a byli podvedeni. Děkuji za perfektní zpracování a zabývání se dějinami, které jsou stále zvednutým ukazováčkem.

Skvělé si přečíst, jen mám pocit, že se hodně věcí opakovalo a jen to bylo dáno do různých situací. Nevadí, kniha určená primárně dětem a hlavně mládeži, která nejistotou co se s nimi děje, může trpět.

Je to důležité shrnutí a mě se líbilo. Jedná se o jednoduchou formu vyprávění o komunismu u nás. Primárně určené pro děti, ale myslím, že jim se takové texty špatně čtou. Za pomoci rodičů, skautskych vedoucích by to asi šlo.

Jsem nadšená. I dnes lze napsat knížku pro děti, tedy takovou, která dnešní děti bude bavit a současně bude současná. Byl v ní humor, napětí, přátelství a poselství. Spolu s celkovým vzhledem knihy je to opravdu čtenářský zážitek.

Skvělý materiál, pro všechny učitele nebo lektory, kteří se chtějí věnovat systému ZAČÍT SPOLU.

Děkuji za propojení dnů a ásán. Je fajn se něčeho držet.

Krásná práce. Jsem hrdá na to, že jsem byla ve svém mládí skautkou. Tento komiks a jeho zpracování mě vrátilo zpět a zase mi to připomnělo, že je fajn být součástí.

Jsem generace, která tento historicky důležitý rok nezažila, ale stále trvá, že je pro mě důležitý a zajímám se o dějiny naší krásné země. Detailně popsaný rok 1968 je pro mě rozluštěním spousty informací o kterých jsem nevěděla a vlastně zapadli mi do dějové linky, takže jsem velmi ráda, že jsem tuto knihu u své babičky našla jako poklad.

Moc hezky zpracovaná kniha pro malé zvědavce.

Nejde mi napsat jak moc si Václava Havla vážím a proto hledám každé informace o něm, jeho životě a jeho slovech a myšlenkách.