Gabi13 komentáře u knih
Maruško, krásně napsané. Líp bych si nezavzpominala. Sice jsem dítě ještě z dřívější doby :-) ale i tuto část jsem prožila a myslím, že s dost stejnými prožitky. A pokud nebyli stejné, možná jsem si je jako dítě přála.
Moc pěkný čtenářsky odpočinkový počin.
Ach jo já jsem vážně hrozný ateista.
Velmi krásná, vtipná a dobře zpracovaná knížka. Spousta pasáží z Bible se mi vyjasnilo. Začátek a konec knihy pro mě byli i nejsrozumitelnější.
Děkuji ve víru (jakoukoliv), protože jen ta tě dovede dál a takto jsem tuto knihu četla.
Nedokážu k této knize napsat nic špatného.
Je mi ctí, že jsem si mohla přečíst niterné prožitky Veroniky, která prošla osudem, který si asi nepřála, ale hodně ji dal.
Verše jsem si chtěla přečíst na základě jiné knížky. Namotivovaná japonskou kulturou mě mile pohladila po duši tato knížka.
Vtipné pohádky, které mají děje vždy navlečeny na zvířata, ale zápletka je čistě lidská. Pěkné poučné pohádky.
Velký pomocník do mé práce i do mé duše. Jednoduše, západně popsané ásany a vše co jógou je.
Pěkně zpracovaná knížka graficky. Nedokážu úplně přesně říct pro jakou věkovou kategorii dětí je knížka určena. Některé pasáže mi přišly pro děti složité a jiné naprosto vhodné. Hlavně vždy když to bylo napínavé nebo se jednalo o ponaučení.
Neuvěřitelně jiné...podmanivé, stále vtahující do děje a pro mě velmi zajímavé. Inspirující téma, které pro mě bylo nové. Japanologie, Japonsko a vše zasazené do skvěle padnoucího příběhu, který láká ke čtení a noření se do života hlavních postav.
Opět mě paní Soukupová nezklamala a její vyprávění, vykreslení postav, okolí a děje je pro mě moc příjemné čtení.
Podivné děti my přijdou jako leckteré jiné, naopak velmi vyjímečné a jejich životy zajímavé.
Děkuji za takové neotřelé téma.
Zajímavá knížka. Miluju představivost a ve své podstatě obyčejný život i příběhy. Velmi se mi to v této knížce líbilo.
Skvěle psaná kniha. Nešlo se odpoutat. Kniha má dobře řešené časové dění a tedy člověk nemusí přemýšlet, kde se právě nachází. Příběh a téma je velmi neobvyklé, velmi mě to zaujalo.
Jen málo básniček mohu použít při své práci s dětmi. Je to pro cvičení maminek a dětí spíše na doma.
Lépe zpracovaná kniha než první od paní Kiedroňové o vývoji dítěte. Tato použita jako pracovní materiál při mé práci lektorky.
Velmi inspirativní a zajímavě psaná kniha. Navštěvuji TČM, tak mi systém drah v těle není cizí. Ale kniha je velmi čtivě psaná a dá se k ní lehce vracet.
Miluju hory a lidé zvaní horolezci jsou podle mě bezva lidi. Pocházím z blízkosti teplicko-adršpaškých skal a tento druh lidí je mi velmi blízký.
Tato kniha je sice určitými věcmi již stará, ale touha po horách je v ní stále stejná.
Část knihy o výpravě na Huascaran byla pro mě velmi zajímavá, protože ze své pubertální doby pro mě trempska písnička o Huascaranu byla něčím úžasným.
Příběhy horolezcu z Tater a Krkonoš a horské služby byly čteny s velkou pokorou, protože vše byla místa kde jsem byla, procházela a mám k těm místům v horách respekt.
Knihu jsem si pořídila až 12 let po svých vlastních dětech a to z důvodu mé profese. Své děti jsem nosila a opečovávala intuitivně. Moje lektorska praxe si žádá, aby manipulace s dětmi byla profesionální.
Bohužel dávám 3 hvězdičky a to jen kvůli své slabosti. Nejde mi to číst. Velmi si cením textu, protože špatný nebyl a četlo by se to i fajn, kdyby to trochu bylo členité a trochu dalo čtenáři vydechnout a zamyslet se. Já jen doufám, že se ke knížce vrátím. Obsah mě velmi zajímá.
Komiks není můj šálek čaje, ale nezatracuji ho. Zde jsou velmi vyvedené ilustrace, takže to mě nalákalo si knížku přečíst.
Jak já si pana Havla vážím. Je to pro mě člověk s nejvyššími morálními hodnotami. Tato knížka je pro mě darem, protože mám to nejcennější pěkně pohromadě - jeho slova.
Šikovný mladý muž. Je moc příjemné číst o někom mladém, který si sám vybudoval jméno a měl za sebou krásné dětství, pevnou a milující rodinu. Chce se .i říct, že to přeji všem. Karel o tom moc hezky a s láskou píše a myslím, že právě tady začíná ten úspěch. Sleduji Kovyho dál a líbí se mi jeho názory, jeho všeobecný přehled i nadhled.