Gabriela143

Musím uznať, že tento diel je o niečo lepší a aj vtipnejší ako 1. Pre niekoho, kto hľadá oddychovku na víkend dobré.

Za mňa nič moc. Kniha sa číta dobre, je aj miestami vtipná, ale celkovo docela nuda.

Opäť podarená kniha. Štýl písania mi sedí, kniha sa číta dobre. Oceňujem aj označenie veľmi pekných fotografií, v predošlej knihe mi to dosť chýbalo.

Za mňa je to také nemastné, neslané...od začiatku až do konca..

Kniha sa číta veľmi dobre. Zaujímavá zápletka. A hlavný hrdina veľký sympaťák.

Penelope Ward sa veľmi dobre číta. Inak priemerná kniha.

Zo začiatku mi to trochu trvalo začítať sa, ale potom to stálo za to. Páči sa mi zvrat v príbehu. Oceňujem veľmi pekný a pútavý popis v závere knihy. Teším sa ako to celé dopadne.

Veľmi pekná kniha z prostredia mafie. Ķniha sa číta sama, hlavní hrdinovia sú sympatickí. Teším sa na pokračovanie.
Dávam + za peknú obálku.

Kniha sa mi páčila. Hlavné postavy sú sympatické, dej pekne plynie. Pekne som si pri čítaní oddýchla.

Kniha sa mi páčila, hlavné a aj vedľajšie postavy ma bavili. Záver mi prišiel trochu rýchly, ale to nevadí. Celkový dojem je pozitívny.

Kniha nie je zlá, ale mala som problém zorientovať sa vo vedľajších postavách. Ani na konci som nevedela kto je čí kamarát. Hlavné postavy sú v pohode, príbeh je zaujímavý, ale autorka má podla mňa oveľa lepšie knihy.

Kniha sa mi páči a musím povedať, že Olívii autorka poriadne naložila..

Musím priznať, že po prečítaní 1.dielu som sa na knihu veľmi tešila...a nesklamala. Veľké plus dávam za obálku.

Kniha mi dala docela zabrať, aby som ju vôbec dočítala do konca...za mňa jedna veľká depresia. Prišlo mi, že dievča stále hľadá vinníka, že tie drogy berie... Nepáčilo sa mi to a vadil mi aj ten nahustený text.

Kniha nebola zlá, číta sa dobre, ale musím priznať, že mi tam vadili erotické scény (aj keď sú pekné opísané). Postavu vojvody som si obľúbila.

Nebolo to zlé, ale bad boys asi nie sú moji favoriti a ani hlavná hrdinka ma neoslovila Celkovo prostredie mi prišlo dosť depresívne, ale na druhú stranu zaujímavé.

Ďalšia kniha od Melanie Moreland a opäť sladká a vtipná, kde sú chlapci krásni a bohatí a dievčatá milé a chudobné. Kniha sa číta dobre, dej pekne plynie, ale musím priznať, že už to nemá ten šmrnc ako prvá séria.
... určite si prečítam aj príbeh Liama...len to chce nejakú pauzu..

Keďže nemám rada nedočítané knihy,tak som ju dala, ale pravdupovediac ma nebavila a tešila som sa na koniec. Ale zas musím uznať, že aj Sloboda z pohľadu Christiana je lepšia.