gabriela8704 komentáře u knih
V dílu se mi líbila myšlenka rovného rozdělení majetku a spolupráce. Ale jak vidím, stačí trocha strachu a nebo člověk hecujici a lidi přestanou přemýšlet a bez rozumu vše dobré zničí.
Ach jo další spíše fikce než pravda. Neříkám, že něco z toho pravda není, ale je tam tolik fikce, že ta pravda je chaba. Za mě nejhorší dílo i jsem četla s vypětím všech sil. Četla se i hůř než služebnice.
Tyto knihy by měli mít fikce, co nejméně.
Od Ronalda H. Balsona doporucim jen knihu Byvali jsme bratři.
Přečtena. Na můj žaludek drsné téma kuchani nezivych děti či polodeti. Kdo ty scény psal asi měl jakýsi zvraceny chutě.
Kazdopadne děj je fascinující a stojí za to překonat ty nevolnosti a nechunosti. Ono kdo ví, třeba nějak podobně dopadneme a naše děti nastoli klid Zemi.
Opět skvělé čtení jsem ráda, že sérii čtu v době, kdy už jsou vsechny díly dostupné.
Cteni spíše pro muže. Já jako matka využila pro syna jako motivaci první polovinu. Rytířské ctnosti a činnosti 4x4.
Zajímavé čtení. Autorka je inspiraci na psaní blogu. Je milé to mít v knižní podobě.
Zajímavá kniha zkušenosti více lidí. Jiný úhel pohledu o skrytých faktech.
Zajímavý román. Období Římu nemusím, ale tato kniha mě bavila.
Úžasný příběh dítěte, které mělo dar, ale okolí ho nepochopilo. Nepochopení v rodinách máme pro min. Mějme rádi děti jaké jsou, většinou to má skrytý význam, co mi dospělý nevidíme.
Přečteno. Píše vážně skvěle. Sice ty emoční kotrmelce byly fakt náročný, ale román velice poučný.
Nestavme mezi sebou zdi, raději komunikujeme s upřímnosti, přestože to někdy dost bolí. Pak totiž nastává klid a uvolnění od věcného přetahování či tajeni .
Byt upřímný je těžké, ale stojí to za to takový být.
Taky nejsem povidkovy typ. Ale musím říct, že povídky měli své hluboké moudro v sobě ukryté. Rozhodně si z nich moudra člověk odnese.
Opět příjemné čtení. Nikdy mě nepřestane udivovat, co lidská zášť svede. O to více obdivuji ty, co se jí umí vzeprit.
Zajímavé slovní obraty, ale dějove se mi moc nelíbila. Tak půl na půl.
Pěkné přiblížení práce na filmu. Mého syna zaujaly umělé nohy a tak se obávám, že začne pracovat na vlastních navrzich. Vidět za oponu filmu je fajn. Tolik dřiny a jen pár hodin filmu. Přesto se těším až ho uvidím celý za sebou v jednom, ale nejprve přečtu knihy.
Je fajn se dozvídat historii z míst, kde zrovna přebývate. Ctive přestože jde o historii soch a umělců.
Mám ráda knihy této autorky. Nejenze vtáhnou do děje a vy zapomenete na vlastní trable lásky, ale ještě se přenesete v čase. Opět úžasný příběh.
WAU. Jak na knihy o vilach nejsem. Tak tohle je dokonalost a ještě to ladí s obrázky bez barev. Hned to láká : vymaluj si sám. Úžasné dílo. Budou vánoce ideální dárek pro holčičky.
Pěkný příběh, ale 2x bych ho nečetla. Asi jsem si zvykla na hlubší smysl knih. Každopádně pěkně zpracované.