Googies komentáře u knih
Zajimave a aktualni tema. Ale mela jsem celkem bordel v tech postavách, kdo ke komu patril apod.
Tak tahle kniha me vazne bavila. Prvni kniha, u ktere jsem mela divny pocit ze tmy u me doma :D
Ja nevim, ale pri cteni jsem mela porad pocit, ze ctu slabsiho kinga. Proste ten styl psani mi ho pripominal. Ale jelikoz Kinga miluju, tak se mi tato kniha libila :)
Teda zezačátku mě tato kniha vůbec nezaujala, ale jak se opět ukázalo, jsem ráda, že jsem ji nepřestala číst. Musím si sehnat druhý díl. :-)
Takovy novodoby Hrisny tanec zamereny na zpev, takze spis Hrisny zpev? Nejvic me dodelalo, kdyz si tam chteli zazpivat i nejakou pisnicku z Hrisneho tance :D
Ale jinak takova pohodova knizka k odreagovani.
Takovou dobu mi trvalo, nez jsem ji prelouskala. Nejak se mi necetla dobre a musela jsem se nutit ke cteni. Jednicka byla rozhodne hezci!!!
Cekala jsem teda od te knizky uplne neco jineho. Ale i tak me dost bavila, ani ten dlouhy zacatek nez se zacalo neco dit mi tolik nevadil, aspon se clovek dostal jakoby do deje, do zivota Jess. Plno veci jsem tusila hned, třeba ohledne Evana a ze teta Karen bude vsechno vedet. Akorat ten konec nic moc.
Velké zklamání. Začátek ještě šel, ale od půlky... proste me to vubec nebavilo :(
Co ten konec???? A další knížka zatím nevyšla. Chce se mi jednoduše brečet!!!! :D
Hned od zacatku bylo jasne, ze se do Liama Jules zamiluje :D ale stejne je to skvele cteni. Uz aby byl dalsi dil!!!
No nevim... Byla jsem z knizky vic nadsena pri koupi, nez po precteni. Takovy slaby prumer. Prvni kniha autorky se mi libila vic.
Sice jsem tušila, to spojení mezi Chloe a Adamem, ale i tak mě tato kniha dost bavila. Těším se na další případ. :)