Halila

Boží. Když jsem se na chvilku musela od knížky odtrhnout, stejně jsem ji nemohla pustit z hlavy.
Potřebovala jsem nutně vědět jak to s Hankou dopadne :-)
Doporučuji.

Mám radost, že se mi po dlouhé době zase líbí něco od české autorky. To prší moře se mi líbilo ještě víc, ale i tuto knížku bych doporučila.
Už se moc těším na další.

"Zatímco on se o sebevraždu nikdy nepokusil, jeho kamarád je zkušený harcovník, před nímž je třeba za jeho vytrvalost smeknout."
Sebevrazi mi byli sympatičtí.. Jsem ráda, že jsem na knížku narazila a určitě si přečtu další.

Knížku jsem přečetla během dvou dnů. Nemohla jsem se odtrhnout od příběhu Viktora, Liesel a vily.
Zřejmě v nejbližší době navštívím Brno :-)

Tak tuhle knížku jsem dostala ve čtvrté třídě za samé jedničky a naprosto jsem si ji zamilovala.
Když vidím ten obal, úplně na mě padla nostalgie. Musím ji někde u rodičů dohledat.

Přiznávám, že mi chvíli trvalo než jsem se do knihy začetla. Horolezectví mě totiž ani trošku nezajímá.
Ale pak to přišlo a já nemohla přestat. Příběh Diany a Meg mě vtáhnul do děje.
Toto byla druhá kniha autora, kterou jsem četla a už jsem si objednala dvě další. Těším se..

Nedávno jsme ji četla po čtvrté a určitě ne naposledy.
Chci mít taky kmotra co všechno zařídí :-)

První kniha Irvinga co jsem četla a pak už se to se mnou vezlo.
Já bych ji doporučila.

Druhá kniha, která vyšla v Česku, první, která se mi dostala do rukou.
Od té doby jsem jen čekala a zase čekám kdy vyjde další. Každou jsem četla několikrát. Dala jsem přečíst i nejbližším přátelům. Chci víc !!! :-)

Tady rozhodně platí, to co je uvnitř je důležitější než vzhled. Obal je tak kýčovitý, že bych si sama knížku nikdy nepořídila. Půjčila mi ji kamarádka a já ji za to děkuju. Krásný, dojemný příběh u kterého jsem cítila strašnou bezmoc.

Naprosto absurdní situace, ale já věřila, že můžou nastat a ještě jsem se nasmála.
Tuhle knížku jsem si zamilovala.

Přestože mám doma miminko a nemám tolik času, knížku jsem ve chvilkách volna přečetla za dva dny. Je totiž děsně čtivá.
Souhlasím, že jsou tam dost nereálné situace, ale od toho čtu knížky a koukám na filmy,abych z reality na chvilku utekla.
Těším se na další knížky.

Jako dítě jsem se bála podívat na stránku s Herodesem. :-)

Doporučuji. Myslím, že tuhle knížku začnu kupovat kamarádkám k vánocům a narozeninám :-)

tahle kniha mě moc bavila. Občas nechutná, ale dobrý :-)
Film taky super.

Nejlepší z celé série.
Za mě:
Svědkyně ohně
Písečný muž
Stalker
Paganiniho smlouva
Hypnotizér

Rok a půl jsem čekala na dalšího Joonu. Nejsem zklamaná, zase jsem nemohla odtrhnout zrak jako u předchozích dílů. Jen Joony zde bylo jako šafránu.