hanap

Vše o knize napsala Dela111 a NightShade ve svých komentářích.
Já potvrzuji, je to krásný a výborně napsaný příběh Violette Dušičkové.

Mrazivé světlo, napínavé, tajemné čtení. Vrah dlouho ukrytý v ději. Příběh rozjasňuje hlavní postava Tory její přítel vyšetřovatel z Německa a také její děti. Bojovala jsem s Islandskými jmeny jmény a že jich bylo.
Doporučuji

Vtipnou formou popsané trable jedné aristokratické rodiny mně pobavil. Jóó není to lehký dostat v restituci zámek, i když zachovalý.

Jedna z nejlepších knih z tohoto žánru, napínavý a přesto předvídatelný příběh našich moderních dějin. Škoda, myslím, že jsme si zasloužily lepší historii.
Budeme ostražitější, poctivější,. ...?

Nevím, jestli to může autorka udržet, je to čím dál lepší.Mrzí mě jen, že Kim pokaždé dostane nakládačku, byla bych k ní mírnější. :-)

Tentokrát hodně akční, moc krásný příběh z období přicházejícího jara. Budí se medvědi i všeho schopní lidé, kteří si své frustrace řeší nabitou zbraní. Kate skvělá, všechno vyřeší, přesto je uvěřitelná.

Protože jsem začala číst tuto sérii od prostředka, znala jsem hlavní postavy a neměla jsem problém zaplout do příběhu Kate a obyvatel Aljašky.
Zajímavé prostředí zimní krajiny, těžký život zdejších obyvatel. Těším se na další díl.

Dominik Dán -Kořeny zla je to mrazivé, pravděpodobné čtení, popisující společnost devadesátých let.

Nelíbilo se mně jak to téma bylo zpracované, to infantilní vyjadřování, hrůza. Ti kluci nebyli žádní andílci a asi těžko by se vyjadřovali " penízky,. " Přitom to mohla být zajímavá kniha o lidské lhostejnosti, chamtivosti a malosti.

Mám ráda inspektorku Lottie Parkerovou, v práci i doma toho má na sobě hodně naloženo a nakonec lehce pochroumaná to zvládne.

Poslouchala jsem audio. Zpočátku jsem byla trochu rozpačitá, ale jak se děj posunoval bylo to lepší a lepší. Místy mě to vhánělo slzy do očí a když příběh skončil musela jsem ještě dlouho vstřebávat co jsem právě s touto četbou zažila. Musím zmínit, že to krásné nečetl Hanuš Bor. Děkuji za úžasný zážitek

Zajímavý pohled do nitra afghánské rodiny, zvyklostí, myšlení. Víc rozdílný zivot od našeho snad ani nejde. Jsem ráda, že jako žena můžu žít v naší společnosti.

Poslouchám audio verzi, dobře zpracovaný příběh vyhnání, na který by někteří rádi zapomněli a jiní zapomenout nemůžou.

Poslouchám audio verzi na "můj rozhlas". Zvláštní příběh, lidí na malém městě, Autorka postupně rozplétá příběh podivných lidiček. Za mě dobré.

Pěkná série s hlavní hrdinkou Gwen.
Nervy drasajici další příběh, kdy jde o život Gwen, ale ostatním členům rodiny. Dobře se kniha čte a téměř se nedá odložit. Kdoví jak by vypadal pátý díl.

Poslouchala jsem jako četbu v rozhlasu. Nádherné provedení v podání pí. Smutné a p. Hanuše. Úžasný zážitek

Přecitlivělý mladý lékárník František, poznamenaný výchovou v rodine si hledá svoji cestu v životě, má nakonec štěstí kluk jeden.

Marie Výrová, další skvělá česká detektivka. Napínavá do posledního slova. Přála bych si jiný konec, ale i takový je život. Tleskám pane Sýkora.