Helena Lacková komentáře u knih
Skvěle napsaná kniha, dozvíte se osobní příběh, ale i spoustu zajimavého o Japonsku
Velmi zajímavě pojato nadpřirozeno a vše kolem něj.
Těším se na další díl
První díl byl suprový a moc jsem se těšila na pokračování. Očekávala jsem,že hlavní postavou bude někdo úplně jiný, detektivní úryvky jsem jen přeletala.
Líbilo se mi moc. Připomínalo mi Gabrielovu trilogii. Příběh Vás vtáhne mezi studenty herectví. Těším se na druhý příběh.
kniha je spíše šešit o 63 stránách , ale plná prasáckého sexu. Najdeš zde pedofílii, incest ve všech podobách, zoofílii a spoustu dalšího nechutného. Znechuceně jsem se nemohla odtrhnout, co horšího se ještě dočtu
Humorně popsané zážitky ninfomanky, čekala jsem více erotična
Humorně popsané zážitky ninfomanky, čekala jsem více erotična
Skvělá kniha, napsaná podle mého gusta, humorná a veselá. Těším se na pokračování
Až u této knihy jsem si uvědomila, jak je toto onemocnění mozku závažné. Doporučuji přečíst
Přečetla jsem všechny díly. Bavilo mě to, ale Adama nakopat do zadku a Evě dát pár facek, to mi byl teda pár.
Skvělá oddechovka z červené knihovny. NejvětŠím pokladem autočiny tvorby pro mě zůstává BČD
Isabelu nezasáhla tolik nevěra jejího muže. Více ji mrzel promarněný čas, který věnovala věrnosti svému muži a snažila se ukousnot z odepřeného chleba největší krajíc. Celé jejísebevědomí je ukryto ve vlasech