helenkan helenkan komentáře u knih

Teď, nebo nikdy Teď, nebo nikdy Harlan Coben

Tentokrát jsem se začátkem prokousávala trochu dýl. Ale jinak opět pěkně napínavý čtení. A s koncem, jaký umí Coben parádně všechna vaše podezření rozmetat. :-)

18.09.2021 4 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

I když tušíte, jak to dopadne, stejně je to pěkné čtení než se k tomu konci dostanete. Příběh další dvojice z téhle série. Správná oddechovka.

13.09.2021 4 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Joseph Finder

Někdy začnete číst knížku a než se nadějete jste skoro v polovině. Tahle mě pohltila tak, že jsem jí zvládla za dva dny. Pěkná detektivka se sympatickým hlavním hrdinou.

07.09.2021 4 z 5

Loutkář z ghetta Loutkář z ghetta Eva Weaver

Pár knih na tohle téma jsem už přečetla. Ale přiznávám tohle jsem nedočetla. Skončila jsem skoro v polovině. Proto nebudu hodnotit. Mě to fakt nebavilo.

06.09.2021

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

To byl pěkný příběh. Moc se mi to líbilo. A neodradila mě ani spousta stránek. Většinou jsem četla o celebritách,které si užívají večírky, mejdany, chlast a drogy, využívání fanynek jak se dá. I když s těma to taky není jednoduchý, nemají žádnou sebeúctu a za spoustu problémů si můžou samy. Tohle mě mile překvapilo, bylo to úplně naopak. Za mě dobrý. :-)

28.08.2021 4 z 5

Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Protože na mě pořád vyskakujou reklamy na seriál i na knížku, a jelikož jsem jí četla už před lety, tak jsem si dala opáčko. A nebylo to na škodu. Aspoň jsem si děj připomněla a taky se pobavila. Mám tuhle sérii ráda. Je to ten správný "voraz " :-)

26.08.2021 5 z 5

Mrtvá z Nevady Mrtvá z Nevady Harlan Coben

Jako vždy pořádně zamotaný, promíchaný, napínavý až do konce. Podezřelých spoustu, ale uhodnout toho pravého se těžko povede. Aspoň mě ne. :-) Já si čtení vychutnala.

22.08.2021 4 z 5

Bláto a mršiny Bláto a mršiny Ann Granger

Tohle mě vážně bavilo. Takové normální klidné detektivní vyšetřování. A to se mi líbí.

20.08.2021 3 z 5

Drzý kravaťák Drzý kravaťák Vi Keeland

Trochu slabší než co jsem zatím četla. Řekla bych že jsou si témata až moc podobná s jinými knihami autorek. Ale aspoň tam nebyl tak moc podrobný popis sexuálních hrátek. Což zrovna nemusim. Mám radši trochu představivosti. :-) Ale to je jen můj názor.

16.08.2021 3 z 5

Vánoční pohlednice Vánoční pohlednice Dilly Court

Asi jsem čekala něco jiného. Ze začátku to vypadalo celkem zajímavě, ale pak se to nějak pokazilo. Alice mi zrovna moc do oka nepadla. A že by měla veškeré problémy, tajemství a dokonce i kriminálníky z podsvětí sama napravit a vyřešit? To je fakt dost divný a naivní. Moc nad tím nepřemýšlet a jen odpočívat takže číst se to dá.

16.08.2021 3 z 5

Srdce z kamene Srdce z kamene Simon Scarrow

Zase jsem si rozšířila vědomosti. O tom jak se bojovalo v Řecku jsem četla teď poprvé. Docela zajímavý příběh. Jen detaily bitev mě (jako laikovi) zrovna moc nebavily. Při představě, že vlezu do ponorky mě jímala hrůza. Ale jinak dobrý a poučný čtení.

12.08.2021 3 z 5

Na hraně Na hraně Amanda Quick (p)

Detektivka, napětí, romantika vše v jednom. Jsem spokojená, líbilo se mi to. A navíc tahle autorka patří mezi mé oblíbené.

05.08.2021 5 z 5

Eugenie: Příběh české hoteliérky Eugenie: Příběh české hoteliérky Jana Poncarová

O nějaké paní hoteliérce jsem neměla ani páru,tak jsem si ráda přečetla její příběh. Nemůžu říct, že by mě byla zrovna sympatická, ale to nebyli ani její rodiče. Mysleli jen na svoje sny a kvůli nim dceru zaprodali. Neměla to lehké, ale svým způsobem se pak chovala stejně. Byla tak trochu sobec a ani dětem neuměla projevit víc lásky. Konec byl trochu uspěchaný. Docela by mě zajímalo co bylo s dětmi, s Vilmou. Zajímavé čtení to ale bylo.

04.08.2021 3 z 5

Dívka, která sahala po hvězdách Dívka, která sahala po hvězdách Sarah Addison Allen

Docela pěkný příběh s trochou tajemství a kouzla. Oddechovka jak má být.

27.07.2021 4 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Tenhle díl se mi zdál o trochu slabší než první. A Dawn mě dokonce někdy dost štvala, ale nemůžem být stále spokojené. :-) Stejně můžu říct, že se mi to líbilo. Jen dám o jednu * míň.

22.07.2021 4 z 5

Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

Já se zase bavila. Pěkná romantika plná vtipných momentů. Žádná nudná místa.

18.07.2021 5 z 5

Pokřivená zrcadla Pokřivená zrcadla Amanda Quick (p)

Romantika s detektivní zápletkou nebo detektivka s romantikou? To je fuk. Hlavně, že se mi to líbilo. Moc fajn čtení.

17.07.2021 5 z 5

Příslib naděje Příslib naděje Tamara McKinley

Mám ráda tyhle příběhy z Austrálie. Pěkná romantika.

14.07.2021 4 z 5

Cesta u řeky Cesta u řeky Amanda Quick (p)

Tohle bylo fakt dobrý. Nic tomu nechybělo. Romantika, společné vyšetřování,dobrá zápletka, vraždy a překvapivý konec v odhalení pachatele. Paráda.

11.07.2021 5 z 5

Zlomená srdce Zlomená srdce M. J. Summers (p)

Pro mně tohle nic moc. Taky jsem to četla poměrně dlouho. A abych to moc nehaněla. Příběh začínal celkem dobře. Obě hlavní postavy byly sympatický a začlo to být zajímavý. Kéž by to tak i zůstalo, ale bohužel se to zvrtlo. A pak už jsem se musela nutit k dočtení.

10.07.2021 2 z 5